fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET TOVÆRELSES MED GÅAFSTAND TIL BYLIVET

Del bolig

Lad boligjagten tage jer med til Fussingsvej 17B, hvor vi nu har fornøjelsen af at udbyde en toværelseslejlighed, der vil begejstre såvel singlen som parret eller den unge studerende, der drømmer om sin helt egen base centralt i byen - du kommer nemlig til at bo med gåafstand til det hyggelige byliv i hjertet af Horsens.
 
Du får hjemme i en rødstensejendom fra 1955, og her ligger lejligheden i en høj stueetage uden indkig fra gaden. Når du har taget de få trapper op til hoveddøren, kan du træde indenfor til en bolig med en veldisponeret planløsning, der på bedste vis fordeler hjemmets 52 kvadratmeter. Det betyder, at entréen og den tilstødende fordelingsgang giver videre afsæt til samtlige rum: køkken, soveværelse, stue og badeværelse. Derudover medfølger et kælderrum til lejligheden, som både er med vindue og radiator - kælderrummet kan evt. benyttes til kontor, krearum eller noget helt tredje.
 
I entréen er der indbygget opbevaringsplads, på badeværelset er der separat brus, og i køkkenet er der fin skabsplads samt mulighed for at indrette sig med en ekstra reol. Derudover får du et soveværelse med morgensol, og din stue vender perfekt mod sydvest, så den fyldes af et dejligt lysindfald. Herfra har du udsigt over det grønne fællesareal, der vender væk fra vejen, og her kan du rykke ned på den overdækkede terrasse, når sommeren kommer.
 
Prikken over i’et er uden tvivl beliggenheden, der giver dig gåafstand til alt, hvad du kan ønske dig. I den ene retning leder Fussingvej dig direkte mod kulturoplevelser i FÆNGSLET, og i modsatte retning kan du bevæge dig mod centrum, hvor du kan lade dig friste af cafébesøg, shopping og meget andet. Som endnu et plus skal du blot lokalisere nabogaden, Vestergade, når du vil handle, for her ligger nærmeste supermarked under 300 meter fra adressen - og på Vestergade kan du også fange bussen, så det er nemt at komme videre ud i byen og landskabet.
 
 
Vi glæder os til at møde dig til en fremvisning.
Fussingsvej 17B, st.. th., 8700 Horsens
Pris:
779.500 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
52
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1955
Ejerudgift pr. md.
1.382 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus