fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG, INDFLYTNINGSKLAR BOLIG TÆT PÅ NATUR

Del bolig

Velkommen til denne indflytningsklare, familievenlige bolig med en rolig beliggenhed, der er omringet af marker og tæt på strand og natur. Huset består af 119 kvadratmeter med en praktisk planløsning fordelt på to etager og med skønne lyse gulve. Her er der god plads til familien og masser af mulighed for at høre fuglene kvidre.

Parker bilen i husets carport og træd indenfor i entréen, hvor I kan hænge jeres overtøj og med plads til praktiske opbevaringsmuligheder. Her finder I husets badeværelse, der er bygget med hvide fliser, bruseniche og skab til både håndklæder og badeprodukter.

Fra entréen bliver I ført ind i stuen, der gennem en charmerende hvælving er forbundet med køkkenet. Stuen får en masse naturligt lys fra de vestvendte vinduer og har gode indretningsmuligheder, så der er plads til hyggeligt sofahjørne eller spiseområde. Køkkenet har flere smarte detaljer som de unikke, farverige vinduer, der giver et smukt lys, den indbyggede glashylde og de hvide, klassiske køkkenskabe, der giver en masse opbevaringsmuligheder. I kan lade varmen og hyggen sprede sig fra brændeovnen, der står i hjørnet, imens i hygger jer ved spisebordet eller samles om madlavningen. Køkkenet har rige indretningsmuligheder, og herfra er der også adgang til bryggerset og et ekstra disponibelt rum. Fra bryggerset får I desuden adgang til husets private have, hvor I kan nyde den danske sommer med grill på terrassen og lade børnene lege uforstyrret på den grønne græsplæne. 1. sal byder på en repos, der kan bruges som et ekstra opholdsrum eller kontor, og som fører videre til husets to værelser, der begge har fortryllende træbjælker og skråvægge.

I kommer til at bo på en rolig beliggenhed tæt på skøn natur og med gåafstand til en lege- og en shelterplads, Hyllinges charmerende kirke og stationen med gode transportmuligheder. Tæt på finder I også børnehave, institution og skole, som I kan gå til på blot få minutter. En kort køretur væk ligger Karrebæksminde Bugt, hvor I finder forskellige strande og Næstved by, der som Danmarks 15. største by byder på en masse forskellige muligheder.

Sælger er klar på at tilbyde 25.000kr til ønskede forbedringer.


Førslevvej 6, 4700 Næstved
Pris:
975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
119
Grund:
394
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1925
Ejerudgift pr. md.
1.349 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter