fbpx
Flinterevsvej 10, 4300 Holbæk
1.650.000 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
102
Grund
1214
Værelser/rum
4
energimærke
bygget/ombygget
2011
Flinterevsvej 10, 4300 Holbæk
DEL:

Unik sommerhuscharme i lækkert, nyere hus fra 2011 – med udsigt til åbne marker

Charmrende fritidshus i gåafstand til den børnevenlige Løserup Strand, tæt ved Hønsehals Skov og beliggende med udsigt til de åbne marker. Lyder det ikke bare dejligt?

Alt dette og mere til får I her på adressen Flinterevsvej 10 ved Løserup Strand, en lille hyggelig ferieby ved Isefjorden med kun 200 meter fra huset og ned til selve badestranden. Derudover er der blot fire kilometer til Kisserup Strand og ca. 15 kilometer ned til bylivet i Holbæk. Alt i alt er der altså tale om et rigtig godt område, der har alle de eftertragtede ingredienser til ferielivet, så I virkelig kan koble af og komme ned i gear.

I får her et lækkert, nyere fritidshus fra 2011 med et stort tilhørende udhus på 30 m², som blev føjet til i 2014 og hvor der en mulighed for at lave et charmerende anneks med en ekstra soveplads og direkte udgang til haven via de småsprossede dobbeltdøre. Huset er gennemført fra A til Z med flotte kvalitetsmaterialer, som tager hele sommerhusfornemmelsen til et helt nyt niveau - selvfølgelig uden at gå på kompromis med de mange autentiske og hyggelige elementer. Selvom alt står snorlige er der stadig plads til rolige aftener i lænestolen foran den tændte brændeovn.

Det åbne køkken- og stuemiljø er husets hjerte, hvor I kan samles om mange aktiviteter. Madlavning og hygge i køkkenet er en selvfølgelighed, men der er også mange gode zoner i stuen med plads til spisning, hygge og leg – hele tiden ledsaget af den flotte udsigt til have og grønne marker. Dertil byder huset på tre gode og regulære soveværelser med gode indretnings muligheder, et teknikrum og et pænt badeværelse med separat brusemiljø.

Hele herligheden fordeler sig på en 1.214 m² stor og smuk grund med overdækkede terrasser, bålplads, gynger i træerne og kig til markerne. En skøn lille ferieperle tæt på stranden og skoven.
Sagsnr. 192SK-001257
Kontantpris 1.650.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.440 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
6.479 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
5.556 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!