fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! På en grøn plet i Dronninglund finder I denne hyggelige ejendom med 110 boligkvadratmeter og landlige omgivelser. Her kommer I til at bo i en rustik og enestående bolig med masser af sjæl og historie.

Del bolig

CHARMERENDE VILLA I GRØNNE OMGIVELSER

På en grøn plet i Dronninglund finder I denne hyggelige ejendom med 110 boligkvadratmeter og landlige omgivelser. Her kommer I til at bo i en rustik og enestående bolig med masser af sjæl og historie, imens I ikke har længere end tre minutters kørsel til nærmeste supermarked.

På Flauenskjoldvej 59 kommer I til at få mange muligheder. Huset har flere indgange, så I for eksempel kan træde ind i bryggerset og udnytte alle opbevaringsmulighederne her. Derfra kan I bevæge jer ud på badeværelset, som både har bruser, toilet og vask, eller I kan bevæge jer direkte ud i køkkenet, hvor I kommer til at få gode rammer for madlavningen med opbevaringsplads, komfur og håndvask mellem de to vinduespartier. Videre finder I spisestuen, som har en centralt placeret brændeovn, der sørger for varmen og hyggen under middagsmåltidet. Dertil får I også adgang til fire anvendelige værelser, et disponibelt rum og en hyggelig stue med sydvendte vinduer og udgang til havens grønne idyl fra den sprossede havedør.

Boligens sjæl og charmerende udtryk er også kendetegnende for husets ydre, hvor den røde murstensfacade bliver prydet hele vejen rundt af de hvide, sprossede bondehusvinduer. Ejendommen putter sig under de høje træer og omringes af grønt græs, der giver jer mange gode arealer, uanset om I vil lade naturen få frit spil, dyrke forskellige bede eller arrangere hyggelige solhjørner til ro og afslapning.

Udover de rolige naturarealer kommer I til at bo få kilometer fra Flauenskjold, hvor I finder indkøbsmuligheder, sportshal og folkeskole. Derudover kan I nemt køre til Dronningelund eller Hjallerup, hvor mulighederne er mange med butikker, dagtilbud, gymnasium og meget mere, ligesom I også kan tage motorvejen til Aalborg på bare 28 minutter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Flauenskjoldvej 59, 9330 Dronninglund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
1390
Værelser:
6
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1878
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus