fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VELINDRETTET ANDEL MED SYDVENDT TERRASSE

Del bolig

Nu kan I blive de nye ejere af en dejlig andelsbolig, som er oplagt til solisten, parret eller den lille børnefamilie med en eller to forældre. Hjemmet fremstår lyst og velholdt og kommer med alle de faciliteter, som gør hverdagen nemmere, samt en solfyldt og sydvendt terrasse. I gåafstand finder I alt det praktiske til hverdagen, og fra Sønderris kan turen til centrum af Esbjerg nemt klares med bil, bus eller cykel. Beliggenheden i Fiskenes Kvarter giver jer rolige omgivelser, nem adgang til grønne områder og alt det praktiske til hverdagen i gåafstand. I lokalområdet finder I bl.a. en Rema 1000, Sønderrisskolen, den lokale daginstitution, flere legepladser samt Guldager Idrætscenter, hvor små og store kan brænde krudt af. Grønne gåruter omgiver Sønderris, og til Sædding Strand er der kun fire kilometer, så I kan nemt tage en badetur eller gå en lang tur langs vand og strand. Bussen går direkte til Esbjergs livlige centrum på en halv time, og det tager omtrent samme tid på cykel, mens turen i bil kan klares på bare et kvarter. Andelsboligen er en del af en ejendom fra 1984, hvortil der hører fælles grønne områder med legeplads og bænkesæt. I får desuden et privat haveskur og jeres eget havestykke med terrasse og bede. Her kan grønne fingre fylde krukker med krydderurter og blomster, eller I kan bare nyde solen på den sydvente terrasse efter en lang dag. Indenfor får I 82 kvadratmeter - fordelt over to etager - at indrette jer på. Førstesalen består af en repos, to værelser og et flot flisebadeværelse m brus og vaskemaskine. Det største af værelserne kommer med skabsplads, og her kan voksne sove, mens det andet værelse kan blive til børneværelse, gæsteværelse, kontor, træningsrum eller noget helt femte. I stueplan findes en entré med flisegulv samt køkken og stue i åben forbindelse. Køkkenet har lyse overflader og alt i hårde hvidevarer, og i forlængelse heraf kan I placere spisebordet og skabe jeres eget køkken-alrum. Sofaen kan placeres i stuens anden ende, og om sommeren kan I åbne havedøren og forene stue og terrasse. Et dejligt lysindfald er gennemgående i hele hjemmet, som generelt fremstår velholdt og klart til nye beboere. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Fiskenes Kvarter 21, 6710 Esbjerg V
Pris:
498.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
82
Grund:
17057
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1984
Købspris
498.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.755 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus