fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SMUK VILLALEJLIGHED I VALBYS 'LYSET'

Del bolig

Drømmer du om villaidyl og naboskab tæt på byens pulserende liv? Så læs med her, for vi udbyder lige nu en villalejlighed i en klassisk, velholdt villa i Valbys historiske arbejderkvarter, Lyset.
 
Attraktive Valby er en af Københavns roligste bydele med stemningsfulde gader, kulturliv samtshoppemuligheder i form af blandt andet shoppingcentret Spinderiet og Valby Langgade. Det er ogsåpå toppen af Valby Bakke, at Zootårnet findes, mens Søndermarken og Valbyparken byder på grønneomgivelser og strand ideelt til rekreation i alskens afskygninger. Bydelen grænser op til Vesterbro,Frederiksberg og Vanløse, hvorfor du med denne adresse aldrig er langt fra gode oplevelser.
 
Boligen, der udbydes, er beliggende på Fengersvej 29, der roligt og dog centralt ligger blot 500 meter fra Valby St., hvorfra du nemt kan komme omkring. Ydermere er adressen omgivet af op til flere skoler og daginstitutioner, hvilket gør adressen ideel for den lille børnefamilie.
 
Dagens hovedperson er den klassiske villa fra 1914, der står flot ud mod gaden med hvide facader og røde tegl. Huset er opdelt i to boliger, hvoraf du får glæde af de to øverste og velholdte etager. Kvadratmeterne er godt givet ud og strækker sig på villalejlighedens nederste plan over en lille entre, et toilet, et badeværelse med brus og plads til vaskefaciliteter, et køkken, en stue og et stort værelse. Køkkenet er rummeligt og funktionelt med alt i hårde hvidevarer, mens det store værelse ligger i forlængelse af stuen og derfor med fordel kan indrettes som spisestue. Hjemmets øvre plan dækker over en repos som idealt kan bruges som hjemme kontor, samt to regulære værelser. Boligen byder på mange fine detaljer såsom franske døre og dannebrogsvinduer, mens du på øverste etage, får loft til kip og blotlagte hanebånd, og trægulve er gennemgående i hele boligen. Boligen er lys og indbydende med hvide vægge og hvidmalet træværk. Fra stuen har du desuden adgang til en altan, hvorfra du kan nyde udsigten over haven, mens du drikker din morgenkaffe. Haven er af en overskuelig størrelse med græsplæne og hæk - en lille oase midt i byen.
 
Vi glæder os til at se dig til en fremvisning.
Fengersvej 29, 1., 2500 Valby
Pris:
6.300.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
IdeelAnpartVilla
Boligareal:
104
Grund:
371
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1914/1938
Ejerudgift pr. md.
5.493 kr.

Stephan Morales

Ejendomsmægler, MDE sm@brikk.dk +45 30140168

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus