fbpx
Plantegning Zoom

FLOT ISTANDSAT 3 PLANS RÆKKEHUS MED KÆLDERETAGE OPDELT I FLERE RUM

Del bolig

Stort rækkehus med overdækket terrasse og have, og med rigtig mange fine forbedringer, samt en rummelig og veludnyttet kælderetage med stort vaskerum/bryggers og flere disponible rum. Forbedringer er bla. nyt gæstetoilet fra 2022 og lækkert badeværelse med brus og gulvvarme fra 2022. Nyt flot kvalitets køkken fra 2021 med nye hvidevarer. Nyt klikgulv i stuen. Nyt tagpap fra 2023. og ladestander til bilen.
 
Der findes både stueplan, førstesal, kælder og selvfølgelig en lukket og nem have, når adressen hedder Fasanhusene 19. Her vil I bo i et børnevenligt område og samtidig have en central beliggenhed!
 
Rækkehuset råder over 177 etagemeter inkl. kælder, hvorfor selv den etablerede børnefamilie hurtigt vil finde sig hjemme. Et af boligens særpræg er den åbne planløsning i stueetagen, hvor køkken, spisestue og stue smelter sammen og afrundes af store vinduespartier stik mod syd, der afslører haven med fliser overalt. Derudover byder etagen på entré og toilet.
 
På førstesal finder I en repos, som giver adgang til boligens tre regulære værelser samt et godt og moderniseret badeværelse med separat brus og væghængt toilet. Afslutningsvis er der kælderen, der består af tre disponible rum samt et aflangt bryggers, der også sætter en streg under boligens praktiske forcer. Der er mulighed for lidt af hvert, og I kan flytte direkte ind i de veludnyttede kvadratmeter med et skønt lysindfald.
 
Rækkehuset på Fasanhusene 19 er perfekt placeret til jer som familie, der gerne vil have jeres tilværelse tæt på naturen. Ejendommen er en del af grundejerforeningen Godthåbsparken. Det har en central beliggenhed i Albertslund, hvor der er kort gåafstand til den skønne, naturrige Vestskov, Badesøen og naturcenteret Herstedhøje. Der er blot syv minutter på cykel til Albertslund station, og fra stationen er der kun 20 minutter i S-tog til Københavns Hovedbanegård. 
 
Denne rummelige bolig er perfekt til jer, som vil bo tæt på byen og stadig have adgang til grønne arealer, og som ønsker at bo i et børnevenligt område med masser af plads til at indrette jeres familieliv på. Hvis det lyder som noget for jer, så kom og kig på dette skønne rækkehus.
 
Vi glæder os til at se jer på en fremvisning.
Fasanhusene 19, 2620 Albertslund
Pris:
3.150.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
106
Grund:
124
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
3.426 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus