fbpx
Plantegning Zoom

EJERLEJLIGHED I ROLIGE OG ÅBNE OMGIVELSER

Del bolig

På Falkevej 82 har vi nu æren af at udbyde denne indflytningsklare lejlighed, der med sine 66 veldisponerede kvadratmeter egner sig særligt godt til par og enlige i alle aldre.

Her træder du direkte ind i en rummelig entré, hvor der er sørget for godt med opbevaringsplads i form af et stort skab; og bevæger du dig herefter ligefrem mødes du af køkkenet, som fremstår i flot stand med overflader bedækket med træ- og jordfarver. Herfra er der direkte udsyn til den ene af hjemmets to, sydvendte altaner, som kan tilgås fra både køkken, værelse og stue. De kommer særligt om sommeren til at fungere som en dejlig oase, hvor de vil danne knudepunkt for alskens hyggelige stunder både alene og i familien og venners lag.

Resten af boligen er udgjort af et moderne badeværelse, et værelse med plads til det nødvendige samt en stue; og særligt sidstnævnte står som hjemmets største rum med et væld af indretningsmuligheder, for her kan du både have spise- og opholdsstue. Det skal til slut nævnes, at både værelse, stue og køkken bærer præg af et fantastisk lysindfald, hvilket må stilskrives de store, sydvendte vinduer ud til altanen, som sikrer en optimal udnyttelse af soltimerne.

Ejendommen er fra 1979 og er prydet med en række elementer, som er karakteristiske for perioden: nemlig den meget kvadratiske form både på selve bygningen og de hvidrammede vinduer samt det flade tag. Som beboer får du desuden adgang til en række udendørs fællesarealer, hvilket blandt andet inkluderer grønne græsarealer med bord-/bænkesæt samt muligheden for både bil og cykelparkering.

Lejligheden er placeret i Viborg, som er en by med mange aktiviteter og hyggelige gader. I centrum finder du hyggelige middelaldergader og Viborg Domkirke samt gågader med flere butikker, caféer og restauranter. Og trænger du til at kunne trække dig tilbage i rolige og naturskønne omgivelser, har du grønne områder nærmest lige i baghaven, samtidig med at der ikke er langt til Søndersø, som inviterer til lange gåture langs bredden!

Falkevej 82, ST. mf., 8800 Viborg
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
2.242 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter