fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR HERSKABSLEJLIGHED PÅ INDRE ØSTERBRO MED DEJLIGT GÅRDMILJØ!

Del bolig

Når I overtager nøglerne til lejligheden her på Faksegade 19 mezz, overtager I 138 lyse, veldisponerede og indflytningsklare kvadratmeter. Boligen rummer mange attraktive detaljer, og den ligger tilmed på en af Østerbros rolige og populære adresser.

Der er tale om en femværelses lejlighed, der har lyse plankegulve, stuklofter og dannebrogsvinduer. Planløsningen viser sig først og fremmest med en fordelingsentré, og på højre hånd er der adgang til tre stuer en suite, som udgør hjemmets omdrejningspunkt, og de kan indrettes præcis, som I ønsker. Boligen rummer to soveværelser, og der er endda mulighed for at anvende den ene endestue som et ekstra værelse, hvis I har brug for det. Hjemmet afrundes med et flot og funktionelt køkken med mulighed for opsætning af altan, et gæstetoilet med vaskesøjle og mulighed for bruseniche og et stilrent badeværelse med en stor, flot og glasafskærmet bruseniche samt gulvvarme. Tilmed er der nyere el i hele lejligheden. 

Denne flotte Østerbro-ejendom er bygget i 1880, og som beboer i denne ejendom får I brugsret til det store arkitekttegnet gårdanlæg med to legepladser, der er velanlagt med græsareal og og solrige terrasseområder - her er kort fortalt plads til både aktiviteter og afslapning.

Faksegade strækker sig på tværs mellem Nordre Frihavnsgade og Rosenvængets Allé, og denne eftertragtede placering giver jer hele Østerbro ved hånden. Nordre Frihavnsgades hyggelige og velassorterede handels- og caféliv ligger lige om hjørnet, og gaden er netop under ombygning til at blive Københavns længste cykelgade – med bredere fortove, grøn beplantning, flere bænke og tiltag, der skal gøre det hyggeligt for beboere, børnefamilier, butikskunder og cafégæster. Østerbrogade, Fælledparken, Bopa Plads og det nye Nordhavn ligger alle indenfor kort gå- eller cykelafstand, og som endnu et plus er der busforbindelser og metro ved Trianglen kun 250 meter fra hoveddøren. Nordre Frihavnsgade er netop blevet omdannet til cykelgade mellem Trianglen og Victor Borges Plads med 30 km zone.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Faksegade 19, mezz., 2100 København Ø
Pris:
7.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
138
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
4.449 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter