fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Flot bjælkehus fra 2000

Del bolig

Velkommen til Fænø Kalvvej 12, hvor I får et hjem med fantastiske anvendelsesmuligheder og en charmerende indretning, der er helt sin egen. Allerede inden du træder ind i villaen fornemmer du, hvilken særegen og fantastisk villa, du har i vente. Med facader i fuldtømmer, som kommer fra South Carolina, og et stort flot have areal, er indtrykket udefra lige så skønt som indendørs. 

I stueplan kommer du fra entréen ind i det store køkken-alrum - et dejligt samlingspunkt for familien. Herinde er der rig mulighed for at etablere et langt spisebord tæt på køkkenet, og med træ på både gulv, vægge og i loftet får du ikke en meget hyggeligere ramme.

Der er direkte adgang til den store dejlige overdækkede terrasse, hvor man hele sommeren kan nyde sine måltider. Udover to rummelige værelser med god plads til seng og garderobe, kan du glæde dig over et stort og rummeligt bryggers, med mange skabe og skuffer, og plads til vaskemaskine og tørretumbler, så hverdagens gøremål uden problemer kan imødekommes. Badeværelset er ligeledes nydeligt med separat brus. Vinkeltrappen er også holdt i træ, så indretningen er i den grad gennemført. 

1. salen byder på et repos med åben forbindelse til stuearealet, hvor du har et flot kig til de fritliggende bjælker. Som en forlængelse heraf finder du den skønne altan med en pragtfuld udsigt og masser af plads til møblement. Derudover har du to store værelser og endnu et badeværelse med separat brus. 

Ejendommen er opført i år 2000, og til grunden hører der også en carport, udhus, opbevaringsrum og et cykelskur. En bred indkørslen sørger for, at op til flere biler kan holde parkeret ved adressen, og den velfriserede have har både legehus, stort drivhus, frodig beplantning og smukke træer. Alt i alt en indflytningsklar villa med gode fællesarealer inde og ude. 

I Skærbæk har du fine indkøbsmuligheder, og der er dagtilbud, skole og legepladser i nærområdet. Lystbådehavnen er en oplagt destination til gåturen hvor I finder både Fiskeforretning, Pizzeria og Restaurant. Skærbæk Strandpark er en fin strand med badebro og udsyn til Lillebælt. 

Med skov og grønne områder tæt på hjemmet er naturoplevelsen blot et stenkast væk, og det tager under 20 min. i bil at komme ind til Fredericia, Middelfart eller Kolding og bylivet. Her ligger der også en populær golfklub til weekendturen, og stationsbyen har gode forbindelser mod Fyn og resten af Jylland. 

Fænø Kalvvej 12, 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
188
Grund:
914
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2000
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Salgsspecialist jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter