fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Oplagt familiebolig med god planløsning - tilmed god beliggenhed og gode udearealer!

Del bolig

Ja, overskriften taler næsten for sig selv – men lad os alligevel tage et nærmere kig på den attraktive villalejlighed, som fordeler sig over 112 kvadratmeter med tilhørende anvendeligt kælderrum. Med nøglerne til denne bolig skal I kort sagt hverken gå på kompromis med boligen eller beliggenheden.

Når I ankommer til adressen, møder I den fine ejendom fra 1913, som kommer til at danne den ydre ramme om jeres (måske) nye bolig. Der er gode parkeringsmuligheder foran, og som et ekstra plus venter der en lille gårdhave bagved, hvor denne anpart har sin egen hævede terrasse og brostenbelagte havestykke.

Via døren bydes I indenfor i stueetagen, og her får I glæde af et stort os lyst opholdsrum med en hyggelige stue ved siden af – med andre ord: boligens absolutte omdrejningspunkt med god plads til samvær. Begge rum er lyse og indretningsvenlige, og selve køkkenet er opført i et rustikt design med alt i hårde hvidevarer. Etagen rummer ligeledes lejlighedens badeværelse, der er opført i tidløse materialer med god, separat bruseniche. 1. salen står med entré (og indgang fra husets opgang), to stuer en suite og et værelse – heroppe er der nem mulighed for at etablere tre separate værelser, der alle kan tilgås fra entréen, hvis I ønsker det. Afslutningsvis får I et godt og stort rum i kælderen, der kan benyttes lige præcis, som I ønsker.

Det her nabolag ligger i udkanten af Østerbro – tæt på Nørrebro, Indre Østerbro og Hellerup, og her hersker en helt særlig atmosfære, der er svær ikke at forelske sig i allerede ved første besøg. Her er I tæt på dagligvarebutikker, specialforretninger, caféer og take-away, mens Fælledparken og Vibenhus Runddel med metroen ligger bare 700 meter fra hoveddøren. I har hele København i cykelafstand, og i sommermånederne er der heller ikke andet end 10 minutter til Svanemøllen Strand og Nordhavns havnebade. Vi kunne fortsætte, men vil I ikke hellere med på en fremvisning?

Engelstedsgade 44, st.. 1.sal., 2100 København Ø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
IdeelAnpartVilla
Boligareal:
112
Grund:
87
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1913
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus