fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED ATTRAKTIVE DETALJER

Del bolig

  Denne 113 kvadratmeter store lejlighed fremstår stilren, lysfyldt og veldisponeret. Perfekt for både enlige og par i alle livets stadier såvel som nybagte familier og studerende, der er på udkig efter en delebolig. Lejligheden byder kort sagt mange kvaliteter og egenskaber, og beliggenheden nær byliv og skøn natur må siges at være prikken over i'et.   Adressen er hjemsted for en gedigen gulstensejendom fra 1965, der ligger roligt og trygt på en lille boliglomme med minimal trafik. Her ligger boligen roligt og trygt, og takket være ejendommens udformning, ligger lejligheden højt og ugeneret uden indkigsgener, da stueetagen er hævet et godt stykke fra gadeniveau. Boligen har således også hele to altaner, der selvfølgelig ledsager ejerforeningens hyggelige, grønne udearealer, hvor der er plads til aktiviteter såvel som afslapning.   Lejligheden byder først og fremmest på en rummelig entré med god mulighed for skabs- og opbevaringsplads, og herfra er der bl.a. adgang til de to stuer en suite, der fungerer som boligens omdrejningspunkt. Stuerne strækker sig på tværs af ejendommen med vinduespartier og altan mod henholdsvis øst og vest, så der er mulighed for at nyde solen uanset tidspunktet på dagen. Indretningsmulighederne er virkelig i top med plads til både sofa- og spisearrangement, og sideliggende venter det fine og tidløst køkken med alt i hårde hvidevarer. Planløsningen afsluttes med to gode værelser, et WC og et badeværelse med stor, separat bruseniche.   Beliggenheden matcher uden tvivl den attraktive bolig. Som vi allerede har afsløret, ligger lejligheden i rolige, trygge og hyggelige rammer, og nabolaget huser naturligvis alt, hvad man har brug for i hverdagen. Samtidig er der kort afstand til grønne åndehuller, skoven og kyststrækningen med dejlige strande, hvilket supplerer den korte afstand ind til midten af Aarhus perfekt. På cykel tager det kun 20 minutter ind til Banegården, og bilejeren kan naturligvis også nemt koble sig på motorvejen.  
Emiliehøj 4, st. tv., 8270 Højbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
113
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter