fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! PRAGTFULD EJENDOM MED STOR GARAGE OG NATURSKØN BELIGGENHED

Del bolig

PRAGTFULD EJENDOM MED STOR GARAGE OG NATURSKØN BELIGGENHED

Nu kan I overtage nøglerne til en stemningsfuld ejendom, der ligger på en stor grund med 3,6 ha jord. Her vil I bo i naturskønne omgivelser, ligesom I kan glæde jer til en flot anlagt have med terrasser og legeplads.

Villaen er opført i år 2000 og byder på en funktionel planløsning, hvor I får et stort og behageligt stuemiljø med brændeovn og direkte udgang til en delvist overdækket terrasse. Karnappen lader et dejligt lys strømme ind i rummet, som nemt indrettes efter lyst og behov, og et sæt dobbeltdøre åbner ud til køkkenet. Det er holdt i et funktionelt design med masser af opbevaringsmuligheder, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Husets soveafdeling består af fire gode værelse og et badeværelse med bruseniche, og dertil indeholder boligen en entre.

Til ejendommen hører en udbygning med en stor garage, et kontor og et værksted, mens I også finder et vaskerum med vaske- og tørrefaciliteter – desuden er der opført et skur for enden af bygningen. Haven vil være nem at vedligeholde, og børnene får rig mulighed for at udfolde sig i det fri på legepladsen. Flere hyggelige kroge inviterer til afslapning i sommermånederne, og en del er overdækkede, så I kan søge lidt skygge, når vejret er varmt. Ejendommen er desuden en flot, træbeklædt etplansvilla, som giver et godt førstehåndsindtryk.

Med denne beliggenhed vil I bo aldeles naturskønt og kan følge med i årstidernes skiften på den store grund, der også byder på dyreliv. Alle hverdagens fornødenheder findes i Fårvang, der er fire kilometer væk med både børnepasning, skole og indkøb, og i den lokale idrætsforening kan I blandt andet gå til fodbold, gymnastik og badminton. Omegnens natur er seværdig med kort afstand til Gudenåen, og dertil kan I et stykke syd for ejendommen gå på opdagelse i Gjern Bakker.

Velkommen til!
Elkær 19, 8882 Fårvang
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
148
Grund:
36894
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2000
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter