Egøjevej 103, 4600 Køge
1.795.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
98
Grund
513
Værelser/rum
3
energimærke
G
bygget/ombygget
1946
Egøjevej 103, 4600 Køge
DEL:
Kun 3 kilometer syd for Køges midtby ligger Egøjevej 103 – og her udbyder vi nu en etplansvilla, som er både veldisponeret, lysfyldt og indretningsvenlig. Nogen vil måske vælge at bygge nyt på den velbeliggende grund. 

Denne villa egner sig perfekt til både enlige og par; unge såvel som ældre. Villaen tilbyder nemlig 98 kvadratmeter bolig, der strækker sig over ét plan med en god og gennemtænkt planløsning, hvor der selvfølgelig er mulighed for at etablere et ekstra værelse. Mulighederne er mange, og her kan I praktisk talt få det lige præcis, som I altid har drømt om.

Først og fremmest venter den 513 kvadratmeter store og solrige grund, som byder sig til med en rummelig carport, et mulighedsrigt udhus og en dejlig have, som kræver minimal pasning og pleje. Græsarealet giver plads til leg og aktiviteter, og mange solrige stunder. 

Så snart I træder indenfor, møder I en charmerende og hjemlig atmosfære. Køkkenet, spisestuen og stuen ligger på hyggelig vis i åben forbindelse, og her er der god plads til nærvær og samvær. Stuen og spisestuen byder på et hav af indretningsmuligheder, og selve køkkenet er opført i stilrene, hvide materialer med fin bord- og skabsplads. Planløsningen byder samtidig på tidløst flisebadeværelse og et regulært soveværelse, og der er, som tidligere nævnt, mulighed for at etablere et ekstra værelse i stuen uden at skulle gå på kompromis med rummets luftige atmosfære.

Villaen ligger i dejlige, rolige omgivelser med naturen på helt tæt hold. Der er hverken langt til Køge Golf Klub, Egøje St. eller Køge Lille Skole, og som tidligere nævnt er der kun 3 kilometer til Køges midtby. Her står det hyggeligste handelsliv klar med sine mange faciliteter, og for at sige det kort og klart er Køge en by, som de seneste år er blomstret op – og derfor er den også blevet et attraktivt sted at slå sig ned i og omkring.

Bestil en fremvisning med det samme.


Sagsnr. 192SK-174362
Kontantpris 1.795.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.902 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
6.873 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
5.967 kr.
Badeværelser 1
Camilla Weinreich Brikk
Camilla Weinreich

[email protected] 60122342

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!