fbpx
Plantegning Zoom

ARKITEKTTEGNET FRITIDSHUS FRA 2024 VED FANTASTISKE MARIELYST STRAND

Del bolig

SKAL I VÆRE DE FØRSTE TIL AT BO I DETTE VIDUNDERLIGE ARKITEKTTEGNET HUS FRA 2024?
 
Det er sommer, det er sol, og det er faktisk ligegyldigt, hvilken dag kalenderen skriver. Det vigtigste er, at I har fri og tid til at slappe af i en helt fortryllende kulisse i Marielyst. I kan nu få fingrene i et flot, lyst og kvalitetsbevidst fritidshus i 3. række fra vandet, der er opført med øje for moderne komfort, æstetik og funktionalitet på en af de bedste beliggenheder i Marielyst i gåafstand fra byen og samtidig helt fredeligt beliggende med en natur omkring sig med råvildt, harer og fasaner på grunden. 
Fritidshuset har slået rødder inde blandt de høje træer, og naturen omkring grunden sikrer ugenerede rammer til ferien. Når solen viser sig fra sin gavmilde side, kan I dase på den solvarme træterrasse, og her kan I indrette uderummet med både have- og loungemøbler. I kan invitere familie og venner til en hyggelig grillmiddag i selskab med aftensolen, og når natten går på hæld, kan I tilbyde dem at overnatte med fire gode værelser.Samlet set får I glæde af 157 kvadratmeter til ferien, og som nævnt indeholder huset fire regulære værelser, hvoraf tre af værelserne er oplagt til børne-/venneafdeling, mens I selv kan finde jer til rette i det store soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse. Derudover er der endnu et badeværelse og et funktionelt bryggers med vaske-/tørrefaciliteter, så badetøjet og sommerskjorten altid er klar til endnu en feriedag. De resterende kvadratmeter er afsat til at være sammen og til at skabe minder; det er naturligvis køkken-alrummet med indbygget Quooker og vinkøleskab, der ligger i åben forbindelse med den lysfyldte stue med to dobbelte døre mod den overdækkede terrasse.
I kan lige så godt pakke badevingerne og madkasserne, da I ligger i 3. række til Danmarks måske bedste strand, Marielyst Strand; en børnevenlig sandstrand, hvor I kan tage en forfriskende dukkert i Østersøen eller ligge og dase i en af klitterne. Foruden den lette adgang til stranden er naturen på Falster også værd at udforske, der er gode indkøbsmuligheder og generelt er der mange ting at tage sig til i ferien med alt fra smuk arkitektur og golf til gallerier.
Huset er opført i de bedste materialer bl.a. tagshingles tag med 30 års garanti og 10 års algefri garanti. Der er klargjort el til ladestander til elbil og selvfølgelig vand til luft anlæg.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Egestien 2, 4873 Væggerløse
Pris:
6.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
157
Grund:
1297
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2024
Ejerudgift pr. md.
4.381 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus