fbpx
Plantegning Zoom

NYRENOVERET VILLA MED TAGTERRASSE OG MARKUDSIGT

Del bolig

Drømmer I om at bosætte jer i landlige omgivelser, dog uden at gå på kompromis med alt, hvad der hører sig til i hverdagen? Så finder I her et oplagt bud på jeres nye hjem. Adressen placerer jer skønt i Hyllinge - kort vej fra større byer - og de markrige arealer har I et uspoleret udsyn over fra jeres private tagterrasse. Kort fortalt får I et indflytningsklart hus, der især henvender sig til børnefamilien.
Det står hurtigt klart, at der er tale om et nyrenoveret hjem. Fra entréen kan I åbne op til badeværelset, der fremstår gennemført med rainshower og New Yorker-brusevæg. På højre hånd træder I direkte ind i boligens opholdsrum, hvor stue og køkken smelter sammen. Lyset skinner ind fra syd, og så er selve køkkenet velopført med en lækker køkkenø og i et marmorlook, som går igen på badeværelset. Gulvvarmen breder sig ud i hjemmet, der i stueplan yderligere rummer et stort værelse og et fyrrum. Oppe på førstesalen modtages I af en brugbar repos og endnu et godt værelse.
Udemiljøet synes næsten af gå i ét med de grønne omgivelser, der giver beliggenheden karakter af en skøn, landlig fornemmelse. Her får roen virkelig lov til at sænke sig, og det kan I særligt nyde i haven, der er nem og har god plads til både fodboldmålene og den spirende køkkenhave. Udsynet er dog uden tvivl allerbedst fra husets private tagterrasse, hvor jeres øjne kan følge markerne helt ud til horisonten. Som en prisværdig detalje prydes ejendommen af et tag af nyere dato, og den byder også på en garage.
I Hyllinge ligger alle byens faciliteter tæt på hinanden, så I behøver ikke at bevæge jer langt væk for at ordne de daglige gøremål. Mens morgensolen rejser sig, kan I sætte kurs mod skolen 300 meter væk, ligesom I finder frem til både en institution og sportshal efter cirka ti minutter til fods. Der er samtidig rig mulighed for at komme ud i naturen; markerne danner ring om byen, og de lyse sommeraftener kan I tilbringe på den nærliggende shelterplads og skabe varige minder om bålhygge under åben himmel. Det skader bestemt heller ikke, at der er nem køreafstand til flere strande samt mindre end 20 minutter til Næstved og omtrent en halv time til Slagelse og Ringsted.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Egernvej 5, 4700 Næstved
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
88
Grund:
755
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1900/1950
Ejerudgift pr. md.
1.235 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus