fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! LILLEARDEN - IDYLLERISK BELIGGENDE NEDL. LANDEJENDOM

Del bolig

LILLEARDEN - LANDEJENDOM I IDYLLISKE RAMMER NÆR ROLD SKOV

Hvis grønne vidder, ro og privatliv lyder som noget for jer, så se med her, når vi byder velkommen indenfor på Egebakkevej 10, hvor denne mulighedsrige landejendom er at finde. Her er der tale om en bolig fra 1913, der fremstår med spor af tidens tand, men hvis atmosfære rummer masser af charme og idyl. 

Hjemmet består af et stort køkken-alrum, der prydes af store vinduespartier med udsigt til den grønne have og gårdspladsen. Her er der plads til både spiseafdeling og køkkenplads lige efter jeres ønsker, og brændeovnen kan give ekstra varme på de køligere aftener. Fra køkkenet er der adgang til stuen, der ligeledes byder på store vinduespartier og masser af plads, samt udgang til haven. En "Vild-med-vilje-have" - hvor der siden juli 1978 aldrig er brugt pesticider og kunstgødning. Resten af etagen består af et badeværelse med brus, to værelser i forlængelse af hinanden og en stor kombineret entré/baggang, der kan fungere som bryggers/hobbyværksted mm. – her står ejendommens nyere pillefyr.

Bevæger I jer op ad trappen i bunden af køkkenet, finder I et stort disponibelt loftrum med adgang til to værelser. Foruden stuehuset byder grunden også på en tolænget udbygning, der huser et stort staldareal, et disponibelt rum og en garage til parkering.

Her er der også en førstesal med mere opbevaringsplads – samt mødelokale til slyngelklubben med egen bar!. I får også en stor grund omkring ejendommen, hvor I har gode muligheder for at anlægge fx en køkkenhave og et terrassemiljø – totalt ugenert af naboer!!.


Med en placering på Egebakkevej befinder I jer fem kilometer fra Arden by. Her er der både skole og børnehave, som kan nås med bussen på cirka 23 minutter, så børnene nemt kan komme afsted. Byen byder også på indkøbsmuligheder og et væld af fritidsfaciliteter med både fitness, idrætsforeningen Jarl Arden og svømmehallen – de mere modige incl. Vinterbaderne kan tage til Madam Sø. Rideklubben grænser også lige op til Rold Skov, der er et yndet udflugtsmål for mange gode gå- og løbeture.

Har I behov for mere, så kører der tog mod både Randers, Aalborg, Aarhus og København, hvor I kan få opfyldt jeres shoppingbehov og restaurantbesøg.


Sælger ser frem til at møde jer på en fremvisning, og fortælle om ejendommen og områdets fortræffeligheder!.

Egebakkevej 10, 9510 Arden
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
87
Grund:
3271
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1913
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter