fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE VILLA MED DEJLIGE UDEAREALER

Del bolig

På Dysse Ager 6 i Vamdrup finder I denne hyggelige murstensvilla, hvor I nu kan få skønne arealer både ud og inde med 109 kvadratmeter, stor have og en dejlig afskærmet fliseterrasse. Her kommer I til at bo i en hyggelig by med naturskønne marker, indkøb, skole og togstation.

Træd indenfor i entréen og udforsk husets forskellige rum, hvor I både finder tre værelser, bryggers, badeværelse, køkken samt stor stue og spisestue i ét. Værelserne har alle fine størrelser, imens to har skabsplads, ligesom I også finder gode opbevaringsmuligheder i bryggerset, der har skabe, bordplade og desuden også vaskesøjle, fryser og egen indgang. Der er en praktisk forbindelse videre ind til køkkenet, hvor I får dejlige rammer med skuffe-, bord- og skabsplads samt et skønt vinduesparti ud mod solopgangen og formiddagslyset. Stuen og spisestuen befinder sig i samme rum, så I får gode indretningsmuligheder med store, vestvendte vinduer og en smart udgang til terrassen. Ude på badeværelset er der også alt, I behøver, med bruseniche, håndvask og toilet.

Udover et spændende indeareal får I også et praktisk, separat værksted på 28 kvadratmeter, så der er plads til alt fra værktøj til hobby. Selve hovedhuset er opført i 1981 med røde mursten, hvide vinduer og med en tilhørende, grusbelagt indkørsel, så bilen kan holde lige ved hoveddøren. Derudover får også I gode muligheder for at indrette jer udendørs, da I både får en dejlig fliseterrasse, drivhus og en græsplæne med træer, buske og en hyggelig flagstang, så I kan markere alle mærkedagene.

Boligen ligger for enden af en blind vej i en rolig by med blot en kilometer til indkøb og togstationen, imens der også er både skole, dagtilbud og idrætsfaciliteter i området. Vamdrup ligger kun 15 kilometer sydvest fra Kolding, som I nemt kan tage til med enten tog eller bil. Der finder I mange spændende shoppingmuligheder og et rigt byliv med forskellige butikker, restauranter og en hyggelig gågade.
Dysse Ager 6, 6580 Vamdrup
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
675
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1981
Ejerudgift pr. md.
1.738 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter