fbpx
Plantegning Zoom

MODERNISERET ETPLANSVILLA MED STOR HAVE OG ROLIG PLACERING

Del bolig

På Duevej 11 kan børnefamilien eller parret, der ønsker plads til kontor eller fitnessrum, nemt indfinde sig og glæde sig over lyse rum, moderne indretningsløsninger og en have til både børneleg og voksenafslapning. Velkommen til den rolige villavej i Hørsholm.

Villaen er opført i 1965, hvilket også ses på arkitekturen, der præges af 60’ernes praktiske og funktionelle indretningsløsninger. Eksempelvis er planløsningens 125 kvm fordelt på en separat værelses- og opholdsafdeling, hvor alle rum beklædes med brede vinduespartier, der sikrer lys og god rumfornemmelse. Villaen er gennemgående renoveret siden 2012. Køkken er fra 2020 og indkørsel lagt ca. 2017.

Det er enten et veludstyret bryggers med vaskefaciliteter og gode opbevaringsmuligheder eller en lys entré, der byder jer indenfor. Fra entréen kan I på fletparketgulve først tilgå gæstetoilet og badeværelse med badekar, der begge står strømlinet, og derefter venter tre værelser samt køkken og stue i åben forbindelse med hinanden. Køkkenet har, ligesom mange af hjemmets andre rum, lysspots, og så vidner stilen om kvalitetsrige materialer og gennemført design. Saml familien om spisebordet i køkkenet eller ryk over i stuen, hvor den direkte adgang til terrasse og have skaber en flydende overgang mellem inde og ude.

I forårs- og sommerperioderne vil I glæde jer over denne nemme adgang til den overdækkede træterrasse, hvor I kan nyde roen, som placeringen i enden af en blind vej sikrer jer. Haven rummer udover en stor terrasse også en rummelig baghave med både legehus, nedgravet trampolin og klatretræ. Fronten af huset byder på en lang indkørsel, der leder op til et værksted, som I kan benytte lige præcis, som I ønsker.

Adressen placerer jer på en villavej og endda også i enden af den, hvilket sikrer børnefamilien den ultimative ro, der er behov for i en travl hverdag. Hverdagen behøver dog ikke være alt for besværlig, for placeringen sørger for både skole, indkøb og institutioner inden for 5-10 minutter på cykel. Inden for samme afstand ligger også Hørsholm Midtpunkt, hvor der både kan kigges butikker, spises mad på restaurant og café samt gås mange ture omkring Dronningedammen og i Birkeparken. Til pendleren er der enten Kokkedal St. eller E47 og E55 inden for kort rækkevidde.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Duevej 11, 2970 Hørsholm
Pris:
5.650.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
125
Grund:
700
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
4.785 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter