fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Del bolig

Går I rundt med et ønske om at etablere jer i en lækker bolig, som både er rummelig, praktisk og rig på kvaliteter? Hvis svaret er ja må I hellere kaste et blik på Dronning Dagmars Vej 77, hvor der venter jer en behagelig tilværelse i nydelige omgivelser.

Rækkehuset blev opført i 2002 og fordeler sig over to etager, og i første omgang lægger vi et smut forbi stueetagen, der i den grad lægger op til familiesamvær. Her møder I nemlig et stueområde, hvor den åbne forbindelse mellem stue og køkken samt de store vinduespartier medvirker til et skønt indemiljø, som er rig på både lys og plads. I får glæde af et anvendeligt køkkenområde, hvorfra der er kig og udgang til terrassen, og så er der i stueplan også et praktisk bryggers med gode vaskefaciliteter samt et flisebelagt badeværelse med separat bruseniche.

Førstesalen består af en rummelig værelsesafdeling med fire soveværelser, der alle sammen bærer præg af løbende vedligeholdelse og er godt udnyttet uden spildplads. Slutteligt bør vi understrege, at der er mindst lige så hyggeligt ovenpå som der er nedenunder, og I kan dermed se frem til et skønt rækkehus med en planløsning, der tilfredsstiller hele familien.

Vi tager også et smut udenfor, for her står jeres grønne have klar til at blive indtaget af både familiemedlemmer og gæster i sommerhalvåret, når solen står på sit højeste. Med dette udendørsområde er der plads til havemøbler på den flisebelagte terrasse og/eller en trampolin til børnene på græsset, og der er ingen grund til bekymring hvad angår privatliv, da jeres have er omkranset af hække og bede.

Så hvad byder Dronning Dagmars Vej 77 jer? Udover en funktionel ejendom, hvor både inde- såvel som udemiljø siger spar es, er der også gode indkøbs- og transportmuligheder i jeres nærområde. Der er nemlig en lokal togstation samt supermarked inden for en radius af 500 meter, og så er der heller ikke særlig langt til fritids- eller skoletilbud til de mindste.
Her er tale om en oplagt bolig til hele familien, så hvad venter I på?

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Dronning Dagmars Vej 77, 3650 Ølstykke
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
120
Grund:
230
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2002
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus