fbpx
Dr. Holsts Vej 13, 8230 Åbyhøj
5.500.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
112
Grund
855
Værelser/rum
3
energimærke
G
bygget/ombygget
1958
Dr. Holsts Vej 13, 8230 Åbyhøj
DEL:

Velkommen til en indflytningsklar villa med en gudsbenådet udsigt. Her slår vi dørene op for gennemført komfort, der både kan tilpasses pladsegoisten og kernefamilien, der drømmer om den højeste grad af kompromisløshed.

Vi befinder os på Dr. Holsts Vej 13 - en dejlig adresse for byens børnefamilier. Kom med til et område prydet af rolige villaveje med kort og sikker afstand til Gammelgaardsskolen, daginstitution og Silkeborgvejs udvalg af dagligvareforretninger. Her er det hele - endda inden for gåafstand. Åbyhøj er en fortræffelig by i den vestlige del af Aarhus, der i særdeleshed tiltrækker familier, som drømmer om grønne omgivelser uden at gå på kompromis med bynærheden. Den jyske metropol kan nemlig hurtigt nås med én af områdets busser, eller I kan sætte jer på cyklen og nyde den 15 minutters tur gennem landskabet, før I når centrum.

Villaen står klar til at byde jer velkommen med sin knivskarpe facade, der udstråler udpræget hverdagsluksus.  Vi kan ikke komme udenom, at den hævede træterrasse er et spot, der tager pusten fra enhver, for mod syd åbner landskabet sig op, og I kan se helt til den anden ende af Aaby. Så får middagsselskaberne under åben himmel pludselig en ny dimension, når gæsterne priser jeres formidable udsigt, alt imens grillmesteren smiler bredt, mens de sydende bøffer vendes på risten. Til ejendommen hører også en have og endnu et terrasseområde direkte under det andet, så I aldrig skal gå ned på komfortable spots at nyde sommervejret på.

Nu er tiden kommet til selve villaen. Fordelt på over- og underetage åbner huset sig op med stue og køkken i ét, værelse, badeværelse og entré på øverste plan og endnu et badeværelse, to disponible rum og et vaskerum i underetagen. Stilen gennemstrømmer hver en tomme, så huset fra A-Z fremstår som et glimrende bud på, hvordan en moderne bolig skal tage sig ud. Særligt i stuemiljøet, hvor panoramavinduerne er en god tilføjelse til rammerne, er det svært ikke at tabe pusten, for lysindfaldet er formidabelt og den kærlighed, der er lagt i moderniseringerne, er ikke til at tage fejl af. Sådan står køkkenet som revet ud fra Bo Bedre med alt i hårde hvidevarer, smukke moduler og en kotrastskabende kogeø, mens opholdsmiljøerne bare skal indrettes med jeres egne møbler, før det bare føles helt rigtigt. Nu er det bare om at føre jeres egen personlighed indendøre, når det kommer til soveværelset, mens begge badeværelser er udført i samme røde tråd for et sammenhængende udtryk. Underetagen lader alle muligheder stå åbne for anvendelse, hvor der både kan indrettes teenageafdeling, fitnessrum eller noget helt tredje.

Ja - her har I sandelig fundet jer en perle uden sidestykke!
Sagsnr. 192SK-003889
Kontantpris 5.500.000 kr.
Udbetaling 275.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.375 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
20.962 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
18.267 kr.
Soveværelser 2
Badeværelser 1
Charlotte Klejs Vagner - Brikk Ejendomsmægler
Charlotte Klejs Vagner

[email protected] 40570711

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!