fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

GENNEMFØRT MODERNE STRÅTÆKT BINDINGSVÆRKCHARME I SOLRØD LANDSBY

Del bolig

I Solrød Landsby kan I få natur, fryd og gammen for alle pengene. Her venter jer landlig idyl og klassisk dansk arkitektur med tidløs bondestemning lidt ud over det sædvanlige: Stråtækt charme, smukke vinduesdetaljer, loft til kip og fritlagte bjælker. Og så skal I sætte hele 282 kvm i spil!

Vi starter i stueplan, som gør sig til med gode opholdsarealer: Køkkenet er lyst og moderne - stadig holdt i tråd med husets stil - og det får I i forbindelse med en rummelig spisestue, og hertil venter der jer en stor opholdsstue. Husets fritlagte skelet med hvidmalede bjælker i loftet er fremme, så I hele tiden er omgivet af den landlige stemning. Stueplan byder på to af husets badeværelser samt et stort værelse og en rummelig entré, og et disponibelt rum og et bryggers afslutter planet glimrende, inden vi går ovenpå. Herfra smelter hjemmet sammen i et luftigt og elegant udtryk, hvor de rustikke bjælker får lov at spille en central rolle, og så giver kippen en behagelig rummelighed på både værelser, i gangen og på husets tredje badeværelse.

Der går en rød tråd mellem rummene, og det ser vi også på badeværelserne, der står i klassiske brændte fliser: Og her venter der jer også charme, der kan noget ud over det sædvanlige. Her foregår spaoplevelsen nemlig med kig lige op i himlen - med alt fra en stjerneklar himmel til tykke snefnug, der spæder til den sanselige, fredfyldte oplevelse og det varme vand.

Huset er opført i 1826, og ligesom det er tydeligt, at der er taget godt vare på huset indvendigt, så står skallen også indbydende med en flot facade i hvide, sorte og blå farver - og så med bindingsværk. Hertil er også garagen indtænkt som en del af huset, og hele ejendommens stemning passer perfekt til beliggenheden. I bor nemlig dejligt ugeneret som det sidste hus, før marker og små stisystemer tager fat.

Adressenavnet afslører det nok allerede, men det er en overordentligt hyggelig vej, som bliver udgangspunktet for hverdagen. Fra det lille lokalsamfund begynder gåturene naturskønt, og et busstoppested knap 200 m fra hoveddøren forbinder jer let med Solrøds mere foretagsomme karakter. Bussen kan få jer frem på syv min., cyklen på otte og bilen på seks, ja, I kan tilmed gå til bymidten. Her finder I det hele, hvad enten vi taler gymnasium, skoler, dagligvarebutikker, centeret eller stationen. En glimrende blanding med let til det hele med et skønt udgangspunkt lige uden for den travle civilisation.


Den Lille Gade 10A, 2680 Solrød Strand
Pris:
6.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
282
Grund:
1058
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1826
Ejerudgift pr. md.
4.851 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter