fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

MEJLBY - DEN IDEELLE FAMILIEVILLA MED GODE INDE- OG UDEAREALER

Del bolig

På Danasvej 24 udbyder vi den ideelle familie-villa til jer, der ønsker en rolig og hyggelig tilværelse - denne villa har et boligareal på 190 kvadratmeter, og hjemmet fremstår fint og veldisponeret med plads til både samvær og privatliv.


Hoveddøren byder indenfor til boligens stueetage, og her venter der en entré, et bryggers, et stort værelse/soveværelse, et badeværelse samt et stort, lyst og hyggeligt opholdsrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestuen og dagligstuen. Indretningsmulighederne er gode takket være rummets regulære udformning, og som et ekstra plus er der udgang til terrassen og haven, hvilket må siges at være guld værd i sommermånederne, således at inde- og udearealerne kan glide sammen i ét.

Afslutningsvis venter førstesalen, og heroppe byder planløsningen på et gæstetoilet, et disponibelt rum samt tre værelser, hvoraf det største nyder godt af en stor, sydvendt altan. Det største værelse kan tilmed nemt opdeles i to, hvis I har brug for det.


Villaen er bygget i 1979 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og den ligger på en lukket grund, der tæller 1.063 kvadratmeter. Grunden er både anlagt med indkørsel, hvor der er plads til parkering af flere biler, garage og udhus/stort værkstedsrum med gode anvendelsesmuligheder samt en flot og velfriseret have med vestvendt terrasse.

Det hele afrundes med en familievenlig beliggenhed på en lille, rolig villavej, hvor hele familien er sikret trygge rammer om jeres kommende hverdag. I kan glæde jer over den korte afstand til boldbaner og byens grønne fællesareal, og her vil naboer uden tvivl hurtigt forvandles til venner.


Mejlby tilbyder optimal ro og tryghed, hvilket må siges at være guld værd i hverdagen, og som prikken over i’et er der kun 10 minutter i bil ind til midten af Randers, mens Spentrup ligger bare 5 minutter væk i bil og huser alt fra dagligvarebutikker og forretninger til skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Danasvej 24, 8981 Spentrup
Pris:
1.488.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
190
Grund:
1063
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
2.171 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter