fbpx
Plantegning Zoom

Nu har i muligheden for at erhverve jer denne unikke byggegrund centralt placeret i den skønne havneby Hals. Når i tager udgangspunkt her fra Damvej 6 i Hals, så har I få minutters gang til fjorden, natur, skole, idræts faciliteter mm.

Del bolig

LEJLIGHED ELLER RÆKKEHUS KAN INDGÅ I EN HANDEL!

Nu har i muligheden for at erhverve jer denne unikke byggegrund centralt placeret i den skønne havneby Hals. Når i tager udgangspunkt her fra Damvej 6 i Hals, så har I få minutters gang til fjorden, natur, skole, idræts faciliteter, indkøb og ikke mindst den smukke havn, hvor man kan opleve et helt specielt miljø. 


Til trods for denne meget centrale placering, så er byggegrunden placeret i rolige omgivelse på en stille villavej. En af de helt store fordele med denne byggegrund kontra ny udstykninger, så kommer du her til at bo i et etableret villa kvarter med høj hæk, smukke træer og uden larm rar diverse bygge projekter de næste mange år.


Byggegrunden har med sine 785 kvm en god størrelse. Selve formen af byggegrunden giver nogle spændende muligheder i forhold til placering og udformning af ny villa. Mulighed for tilslutning til Hals Fjernvarme.


Tag forbi og kig på grunden og skulle I ønske mere info, så tjek Brikk.dk og bestil diverse relevante dokumenter på byggegrunden. 

Damvej 6, 9370 Hals
Pris:
475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Helårsgrund
Boligareal:
0
Grund:
785
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
958 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter