fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE BOLIG MED STOR TERRASSE OG EGEN HAVE I ATTRAKTIVT KVARTER - TÆT PÅ ØRESUND

Del bolig

Vi præsenterer jer for det skønneste naturlige lysindfald, sildeben, dobbelte franske døre og flere fine, klassiske detaljer. Velkommen til denne 1. sals villalejlighed i Klampenborg.
I har øje på en stor ejendom fra 1935 i tre fulde etager, hvoraf dette drejer sig om førstesalen. Den står på en 935 m2 stor hjørnegrund, hvilket giver masser af plads til sol og sommer. Her er haven opdelt, hvilket giver gode muligheder for udeareal for selv førstesalen. Haven indrammes af hegn og grønne buske, der er skur med overdække til det tørre brænde, og så er det oplagt at etablere eksempelvis en stor fliseterrasse, en bålplads eller at nedgrave en trampolin til ungerne. Derudover er der altaner på ejendommens syd- og østlige side. Sidst tæller de mere praktiske plusser en garage og en god og brugbar kælder med disponible rum og vaskefaciliteter.
Og så til de indre rammer. Førstesalen råder over tre nordvendte værelser, et karbadeværelse, et dejligt køkken med en stor køkkenø og to stuer en suite. Den, der ligger klos op ad køkkenet, udgør en perfekt spisestue, mens opholdsstuen kan indrettes for enden - der er pejs, og det naturlige lys falder både ind fra syd og fra vest. Bemærk de tre dobbelte franske døre, der åbner boligen så fint op, og som samtidig lader lyset flyde frit rummene imellem.
I får hjemmet i et attraktivt kvarter, og der er faktisk gåafstand til langt det meste. Nærmeste skole er Skovshoved Skole, og idrætsanlægget er endnu tættere på. Bageri og indkøb er der også i området, og så har I Ordrup Station godt 600 meter herfra - det tager 20 minutter med C-linjen at nå København H. Det allerbedste er imidlertid alt det grønne og alt det blå, som ikke ligger langt fra jeres nye base. Der er både Christiansholms Mose, der leder videre op mod Dyrehaven, mens I kan få udsigt over Øresund, hvis I slentrer hen mod Skovshoved Havn. Måske skal I skrive jer op til en bådplads dér, eller også skal I bare på opdagelse i de fine spisesteder?
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Damgårdsvej 45, 1., 2930 Klampenborg
Pris:
8.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
IdeelAnpartVilla
Boligareal:
133
Grund:
953
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
6.402 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus