fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FORTRYLLENDE FLERFAMILIESHUS MED SUBLIM INDRETNING OG ATTRAKTIV BELIGGENHED

Del bolig

På Charlottenlundvej 10 ligger en eksklusiv kvalitetsvilla, der bestemt er en klasse for sig. Her må nøgleordet være store, åbne rum med plads til den helt store familie, flere generationer, kombination af bolig og erhverv, eller udlejning af en eller flere separat fungerende etager med eget køkken og bad. Indvendigt kan I se frem til hele 382 etagemeter med en god, velindrettet kælder samt to plan.

Allerede fra første øjekast, kan vi garantere jer for, at I bliver tryllebundet, hvorfor det også er vigtigt, at I tager jer god tid, så I får atmosfæren og detaljerne med. Fra entréen nås trappearealet, der fører jer til de øvrige niveauer, men videre indenfor fås to store værelser med skønt lysindfald, et badeværelse med separat brus samt et overdådigt opholdsmiljø bestående af helt nyt køkken-alrum fra 2022 med specialdesignet snedkerkøkken og de bedste, mest luksuriøse hvidevarer og materialer og stue med unik stuk, karnap samt udgang til den vestvendte træterrasse. I bliver nødt til at opleve ejendommen med egne øjne, da enhver beskrivelse blot vil være en fornærmelse.

Førstesalen tager sig ligeledes lyst og indbydende ud, og her fås tre store værelser, et værelse, der kan indrettes som kontor og et badeværelse med separat brus, badekar og vaskefaciliteter. Slutteligt tilgås det åbne køkken-alrum med et tidløst køkken, hvor der er alt det, man skal bruge. I alrummet er der god plads til spisebord, mens I kan anvende det ene værelse som stue, da rummene allerede ligger en suite.

Kælderen er på ingen måde en traditionel kælder, da der er varme i gulvet, højt til loftet og store Dannebrogsvinduer. Her får I glæde af et stort badeværelse med dobbelt brus samt vaske- og tørrefaciliteter, vinkælder, tre gode disponible rum samt et stort og åbent køkken-alrum med plads til høje stemmer og store armbevægelser. Fra køkkenet er der desuden udgang til den vestvendte terrasse, hvor eftermiddagssolen kan nydes.

Matriklen breder sig over 851 kvadratmeter, og den arkitektanlagte have minder om en lille park med gyngesofa, havemøbler og grønne arealer. Opbevaring skal I ej heller bekymre jer om, da der er god skurplads, to udendørs uopvarmede værelser samt en rummelig indkørsel med plads til mange biler.

I kommer til at bo på en hyggelig, lukket vej i gåafstand til områdets forskellige skoler og institutioner. Byen giver jer mange tilbud med lækre spisesteder, en strandpark og hyggelige stier rundt omkring i Charlottenlunds eller Bernstorffs Slotshaver, ligesom Dyrehaven også byder på mange gode vandreruter og idylliske naturoplevelser. I kan nemt komme ind til centrum af København, da stationen er 450 meter fra jeres hoveddør.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Charlottenlundvej 10, 2900 Hellerup
Pris:
21.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
241
Grund:
851
Værelser:
9
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1912
Ejerudgift pr. md.
7.128 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter