fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Penthouse lejligheden er beliggende på 4 sal i en nyopført ejendom fra 2022. Bebyggelsen er beliggende ved et dejligt miljø ved Gl. Havn i Fredericia. Lejligheden er beliggende i den attraktive bebyggelse Promenaden der ligger langs Frederiks kanal der fører ud til Lillebælt.


Området har et spændende byliv, tæt på Fredericias indre by. Under lejlighederne er der overdækket parkeringsareal, med mulighed for privat parkeringsplads, tæt derved fører elevatoren op til lejligheden.


Penthouse lejligheden er 159 kvm, som er fordelt som følger, stor stue med skøn lysindfald fra de store og brede vinduespartiet, køkken/alrum, soveværelse, 2 værelser, 2 badeværelser, entre, depotrum.


Der er mulighed for at nyde solens stråler hele dagen på den 90 kvm store træ terrasse, ydermere er der 2 overdækkede altaner på 20 kvm. Det kan nævnes at der er 2 depot rum på ca. 6 kvm.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Carolinelund 2, 4., 7000 Fredericia
Pris:
6.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
159
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2022
Ejerudgift pr. md.
9.712 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter