fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! UNIK OG MODERNE LEJLIGHED I FANTASTISKE RAMMER

Del bolig

- Bliv en del af ’Byfællesskabet’: et unikt sammenhold
 
Det er en lejlighed med kant, karakter og wauw-faktor, der nu udbydes til salg på Carl Nielsens Kvarter 53. Her får I en indflytningsklar og velfungerende bolig, der er en del af ’Byfællesskabet’ - en helt unik ejerforening, der bygger på sammenhold og fællesskab.
Den topmoderne ejendom stod færdig i 2018, og den danner ramme om i alt ti lejligheder - ni af dem er separate lejligheder, og den tiende er en stor fælleslejlighed på 115 kvm med stort køkken, spiseplads, badeværelser, soveværelser og tv-stue, som alle ni boliger har andel i. Alle lejlighederne er unikke og boligen, som nu kan blive jeres, er der ikke sparet på noget som helst. Boligen strækker sig over en veldisponeret planløsning, hvor der både er plads til samvær og privatliv. Lejligheden har en god placering på øverste etage, og der er selvfølgelig elevator i opgangen. Hoveddøren byder indenfor til et gennemført hjem med flotte gulve, vægge og akustiklofter samt strømlinet interiør, og derudover inviterer de store vinduespartier lysindfald og super udsigt. Planløsningen fordeler sig over en entré, et gæstetoilet, et badeværelse med afsæt til et walk-in-closet, tre møblerbare værelser, en hyggelig, vestvendt stue samt et fantastisk køkken-alrum med videre afsæt til et kontor/musikrum, som på flotteste vis er afskærmet af en new yorker-glasvæg. Prikken over i’et er uden tvivl den store altan, som strækker sig hele vejen langs lejlighedens facade i øst - i sommermånederne vil I uden tvivl sætte pris på at kunne åbne op og på den måde få en glidende overgang mellem inde- og udearealer.
 
Det er Praksis Arkitekter, der er hjernerne bag den flotte ejendom. fælleslejligheden - som ligger på samme etage som lejligheden her, kan ‘bookes’ til alt lige fra overnattende gæster til familiemiddage, eller fællesarrangementer med de andre beboere - ligeledes råder ’Byfællesskabet’ også over en kælder, to store tagterrasser med udsigt ud over byens tage og en gårdhave, Rosenhaven, som deles med resten af Odense. Som I måske allerede ved, er denne beliggenhed utrolig eftertragtet, da den er både rolig og central på en og samme tid. I får gåafstand til alt, hvad Odense tilbyder – grønne åndehuller, butiksliv, restauranter, offentlig transport og meget, meget mere. Det her er med andre ord en bolig, hvor alt går op i en højere enhed.
 
Hvad er ’Byfællesskabet’? læs mere på nedenstående link:
https://www.byfaellesskabet.dk/?fbclid=IwAR0HOrzEncTJCtbeUHKq5Y9Su9783G1APlEevV6ElxBfOHuUudBjZzxgFv0
 
En bolig der absolut skal opleves.
Carl Nielsens Kvt. 53, 2. th., 5000 Odense C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
139
Værelser:
6
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus