fbpx
Plantegning Zoom

STILREN LEJLIGHED MED ALTAN

Del bolig

Velkommen til dette murstensrøde nybyggeri fra 2021, hvor der medfølger kælderrum. Her venter jer en moderne og attraktiv lejlighed indendøre, nærmere bestemt i denne lejlighed, hvor singlen eller parret kan nyde godt af funktionelle såvel som kvalitetsrige elementer. Sydvest vendt altan, fælles tagterrasse, køkken-alrum, gulvvarme, Genvex udluftningssystem og et sublimt badeværelse er blot en lille del af jeres nye tilværelse, så lad jer endelig ikke vente og træd nærmere Bydammen 25.

I etablerer jer i en velindrettet lejlighed på 76 m2 med et skønt køkken-alrum, hvoraf der i den ene ende er opført et opgraderet HTH køkken med gode opbevaringsmuligheder. I den anden ende får I en oplagt mulighed for at implementere en mindre sofaafdeling, og som en ekstra bonus er der kig ud til den hyggelige altan, som I også kan tilgå fra alrummet. Her kan I bl.a. drage fordel af de udvendige kvadratmeter ved at dekorere med havemøbler, så jeres familie og venner er garanteret komfortable rammer, når de aflægger jer et visit i de lune sommermåneder.

Lejlighedens indvendige design byder på en række kvaliteter, heriblandt de store vinduespartier i stueområdet, der sikrer jer behageligt lys i lejligheden hele dagen lang. Selvsamme lysindfald finder I også i soveværelset, der samtidig er udstyret med indbyggede HTH skabe med trådkurve, og så runder vi af på det flisebelagte badeværelse, som både indeholder en bruseniche og gode vaskefaciliteter.

Når I bosætter jer i denne murstensejendom har I selvfølgelig også de helt rette forudsætninger, når det kommer til nødvendigheder i dagligdagen, om det så er indkøbsbutikker eller offentlig transport. Ikke mindre end 50 meter væk ligger nærmeste supermarked, hvortil der kun skal tilbagelægges en distance på 200 meter, hvis I skal med toget fra Ballerup S-togstation. Derudover må I ikke glemme det katalog af shoppingmuligheder, der er at finde inde i Ballerup Centret, som praktisk talt er et stenkast væk fra jeres adresse. I har kort sagt ikke behov for andet, når I flytter ind på Bydammen 25, så grib muligheden og gør jer klar til næste kapitel i jeres liv.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Bydammen 25, 1. tv., 2750 Ballerup
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
2
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2021
Ejerudgift pr. md.
1.306 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter