fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOPCHARMERENDE ETPLANSVILLA MED LUKKET GÅRDHAVE OG KLASSISKE 70’ER-DETALJER

Del bolig

TOPCHARMERENDE ETPLANSVILLA MED LUKKET GÅRDHAVE OG KLASSISKE 70’ER-DETALJER

Brygmestervej 12 er klassisk arkitektur, når det er bedst. Drømmen om et sjælfuldt hjem med masser af detaljer, der afspejler alt det bedste fra 70’erne, bliver opfyldt her i den perfekte base for familien med hele fem værelser og et helt aflukket og privat gårdhavemiljø.

Huset er opført med rene linjer og en ubrydelig tilgang til det funktionelle. Selv fra første øjekast er det tydeligt, at der er gjort en kæmpe indsats for at gøre de klassiske detaljer spændende og levende i hele udstykningen, der udgøres af vinkelrette huse på små stikveje. Her er det et overdækket indgangsparti flankeret af grønt, der viser indenfor på matriklen, hvor man også kan trille bilen ind og parkere i tørvejr. Lige fremme venter den første af ejendommens to terrasser, denne helt vindstille og flisebeklædt som et genialt sted til at reparere cykler og læse morgenavisen. Den anden terrasse er delvist overdækket og har tilmed et mindre græsstykke, der er nemt at holde, og som giver den grønne dimension til villalivet, som de fleste efterspørger, med enkelte mindre buske og klatreplanter til at gøre det hele mere livligt.

Indvendigt byder huset på 161 veldisponerede kvadratmeter fordelt over et enkelt plan, hvilket gør rumfordelingen både praktisk og dynamisk. I den ene ende med store vinduespartier mod haven findes den hyggelige stue med brændeovn og flotte gulve i mosaikparket, mens den tilstødende entré og køkken i tidløst design gør det nemt at åbne op, hvis man drømmer om et regulært køkkenalrum. Værelsesafdelingen åbner sig op med de fem værelser, hvor det et er til gennemgang og et andet har dobbeltdøre mod stuen som et oplagt kontor, mens der også findes to badeværelser og et bryggers med egen indgang. Alt i alt er det altså et hus, der opfylder de flestes krav, og som nemt kan indeholde familien på fem!

Det hyggelige kvarter ligger op ad Selskov Hundeskov, tæt på Hillerødsholmskolen som nås via stier, hvor man også rammer fællesarealet med legeplads, petanquebane og mulighed for boldspil, lige ude for døren. Der er bare 3 kilometer til Centrum og altså en rask cykeltur til både midtby og togstation, hvorfra pendlerne hurtigt forbindes med hovedstaden, og endnu tættede på ligger Hillerøds øjesten, Fredensborg Slot med den tilhørende slotshave og sø, som er særligt dejlige tilflugtssteder til en gåtur.

Hertil findes indkøb og daginstitutioner indenfor få 100 meter.  


Velkommen!


Brygmestervej 12, 3400 Hillerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
371
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter