fbpx
Plantegning Zoom

Nyere velholdt bjælkehus med godt indeklima fra Scanwo. Trygt parcelhuskvarter. Meget lave el og varmeudgifter.

Del bolig

Nyere bjælkehus (2004) fra Scanwo med lave varme- og el udgifter. Tilstands- og el rapporten vidner om en sjælden set velvedligeholdt ejendom

Husets 80 kvadratmeter er særdeles velindrettede og giver jer en super pæn entré med praktisk opbevaringsplads og vaskeremedier. Hertil får I tre lyse, indretningsvenlige værelser med skabe samt reel plads til børn eller gæster. Badeværelset er stort og opført med vaskemøbel og en pæn, separat bruseniche.

Boligen indeholder også en stor dagligstue med spiseplads og et dejligt køkken. Ilden i brændeovnen er synlig i hele rummet og skaber hygge. Køkkenet fremstår moderne og velekviperet med god bordplads.

Den 24 m2 store terrasse danner rammen for de gode gril aftner med vennerne eller lørdagens morgenmad mens robotten slår græsplænen, på el fra solcellerne på taget. Der er mulighed for de grønne fingre i de allerede etablerede højbedskasser fyldt med god muldjord.

Til huset hører tilmed en garage med god plads samt et værkstedsrum.

Med et bjælkehus får du, udover det rustikke og smukke ydre, en meget energivenlig bolig, og tillige et sundt indeklima.

Vedligeholdelsen baseret på nuværende ejers mangeårige erfaring, består groft sagt i, at huset skal males hvert 10 år, hvilket gøres på en weekend for 2 personer.

Baseret på nuværende ejers forbrug af brænde kan din varmeregning opgøres til kr. 400 pr. måned*. Hvis du bruger brændeovnen med tilhørende lydløse blæsere der sender varmen rundt i huset.

Brugen af gulvvarmen afventer energikrisens afslutning. Denne kan kombineres med en luft til vand løsning skulle en køber installerer denne enhed.

Baseret på nuværende ejers forbrug bliver elregningen heller ikke et problem med et månedsforbrug brug på kr. 200 pr. måned*. Solcellerne er naturligvis inkluderet i prisen

Køber vil inkluderet i prisen overtage brænde til 2 års forbrug* og sammen med el produktionen fra solcellerne.er det ikke på denne ejendom at energikrisen kradser.

Vel mødt til rundvisning

* Ejers dokumenterede forbrug for perioden 09.21-09.22

Brinken 129, 4700 Næstved
Pris:
1.550.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
757
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
2.068 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter