fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 2V’ER MED DEJLIG ALTAN CENTRALT I RANDERS

Del bolig

I flytter ind på en central Randers-adresse, når I flytter ind i lejligheden på Bredstrupsgade 16. Her træder I direkte gennem gadedøren og ud til bylivet, og I har under 50 meter til nærmeste supermarked, ligesom I har gåafstand til bylivet i centrum. Der er altså aldrig langt til hverken butikker, spisesteder eller næste cafébesøg, og den bynære adresse kombineres med kort vej til eksempelvis Altananlæggene, som inviterer på grønne omgivelser midt i byen.

Den centrale adresse tilsættes en toværelses lejlighed, der vil begejstre såvel singlen som parret eller de unge studerende, der drømmer om deres egen base i byen. I flytter ind i en klassisk ejendom med byggeåret, 1969, og her skal I sætte kurs mod 1. sal, hvor lejligheden ligger med fin afstand til fortovet. Fra svalegangen har I udsigt over et stort, grønt fællesareal med fliseterrasser og god plads til at nyde sommervejret, og fra svalegangen træder I også direkte indenfor i lejligheden.

I får 51 veludnyttede kvadratmeter, hvor entréen fungerer som en naturlig forlængelse af det tidløse køkken; her er gjort plads til både køle-/fryseskab samt ekstra opbevarings- og bordplads. Derudover finder I også et badeværelse med god plads, separat bruseniche samt en nydelig indretning holdt i grå og hvide nuancer.

Turen fortsætter videre ind på et soveværelse, hvor de indbyggede skabe giver plads til garderoben, og til slut kan I vende blikket mod stuen, som giver hjemmet sit naturlige opholdsrum. Stuen fuldendes af vinduer, der strækker sig langs hele facaden, og en dør skaber en flydende overgang til soltimerne på jeres private altan. Sidstnævnte vender mod vest, og I får fin plads til at indrette en hyggelig oase til sommerdagene.

Kort fortalt, en central 2V’er, der eksempelvis kan udgøre den perfekte studiebolig!


Bredstrupsgade 16, 1. 8., 8900 Randers C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
51
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter