fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIGT RÆKKEHUS I ISHØJ OPLAGT TIL BØRNEFAMILIEN

Del bolig

Kom med til Ishøj, hvor dette dejlige rækkehus nær indkøbsmuligheder, skole og natur venter jer. I får fornøjelsen af 112 veldisponerede kvadratmeter i to plan, der blandt andet inkluderer en stue med direkte udgang til haven, hvor udelivet nydes på terrassen og i haven.

Rækkehusets planløsning er disponeret utrolig godt; i stueplan finder I hjemmets køkken i stilrene, hvide elementer med lys bordplade med rig bord- og skabsplads. I køkkenet er der plads til spisebord, som giver jer mulighed for at underholde gæster eller børn mens I laver mad. Stuen er stor og rummelig, hvor der er gode muligheder for at indrette sig med sofaarrangement, opbevaring og underholdning. Fra stuen finder I også udgangen til rækkehusets ene træbelagte terrasse og videre ud til græsplænen. Bevæger I jer tilbage mod entréen, finder I her hjemmets ene toilet og trappen op til førstesalen. På førstesalen finder I tre værelser, som byder på en bred fane af indretningsmuligheder; en af mulighederne er et børneværelse, soveværelse og hjemmekontor. På førstesalen er hjemmets badeværelse også placeret, hvor der er god plads og separat bruseniche. 

Frisk luft og solstrejf er der også rigeligt af på terrassen og i haven, der vender fordelagtigt mod sydvest med fortrinlige betingelser for at slå sig løs med alt fra leg og solbadning til sociale grillarrangementer.

Med bopæl på Bredekærs Vænge 102 er I garanteret en bynær beliggenhed med kort afstand til skole, pasningstilbud, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder såvel som legepladser og fredfyldt natur ved Store Vejleå og Ishøj Dyrepark. Samtidigt har I let til motorvejen, der fører jer til København på tyve minutter.


Bredekærs Vænge 102, 2635 Ishøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
112
Grund:
164
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter