fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Unik lystejendom med mulighed for hestehold

Del bolig

Her er beliggenheden, som gør det umulige muligt. Her bor I lige uden for Bredballe på den attraktive nordside af smukke Vejle Fjord blot få minutter fra E45 og samtidig med kort afstand til Vejle bys spændende butikker og kulturoplevelser. Bybussen kører for enden af vejen og indkøbsmuligheder, skole og institutioner findes få minutter herfra. Man tror det knap muligt men oveni kommer I her til at bo på en 12.000kvm stor naturgrund omgivet af skov herunder egen skov og mark. Der er mulighed for husdyrhold, da ejendommen er beliggende i landzone. Laden kan let indrettes med fx hestebokse og marken indhegnes. I kan også nyde den dejlige frugthave med nye og gamle æbletræer og med shelter og bålsted til hyggelige aftener i det fri. Ud over laden, hvor kun fantasien sætter grænser for mulighederne, findes også et isoleret maskinhus med værksted i forlængelse, samt et praktisk badeværelse til at håndtere rengøring ifm udendørs aktiviteter og hobbys. Se dronevideo af boligen her.

I det rummelige stuehus i to plan, får I via et skønt bryggers adgang ind i et dejligt ny renoveret køkken. I bryggerset finder du også døren ind til det praktiske viktualierum. Både bryggers og køkken er holdt i en flot og hyggelig stil, der passer til de landlige omgivelser. I åben forbindelse ligger husets stue. Det er skønne leverum for hele familien. Fra stuen er der udgange til den store terrasse foran huset, hvor I kan tage en stille stund og nyde det rige dyre- og fugleliv.

I stueplan findes yderligere et af husets to badeværelser, et værelse og husets hovedindgang med trappe til førstesalen. Førstesalen byder på et dejligt stort repos, et badeværelse og fire værelser. Det ene med udgang til en lille altan, hvor dynerne let kan luftes og stemningen fra skoven lukkes ind.

Kort sagt får I her de skønneste rammer for hele familien, midt i skoven – tæt ved byen


Bredal Skovvej 20, 7120 Vejle Øst
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
220
Grund:
12053
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
1.991 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter