fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE BYHUS MED SKØN BAGHAVE

Del bolig

Tænk at bo så bynært og roligt på én og samme tid, og så ovenikøbet have adgang til et dejligt udemiljø.
 
Selve indretningen folder sig ud på mange, brugbare etagemeter, to badeværelser og endnu mere godt - således står boligen klar til at tage imod både parret, børnefamilien eller til at dele op i to boligenheder. Det er synet af en nydelig og gedigen rødstensvilla, der fanger jeres blik ude fra Bredahlsgade. På den anden side af huset - i et aflukket udemiljø - forsynes I med jeres eget lille frirum, hvor I kan træde ned til en træterrasse, som inviterer til ophold under solen. Herfra kan I fortsætte ud til det grønne græsareal, der giver jer mulighed for at plante velduftende urtebede og spirende blomster, og det hele afrundes af et charmerende anneks, der står klar til at huse overnattende gæster i sommermånederne, samt nogle disponible rum og et skur. Indretningen bærer stedvis præg af klassiske detaljer og strækker sig samlet set over 230 etagemeter. Fordelt på stueplan og førstesalen kan I tilgå et rummeligt køkken, hele fire stuer samt et værelse og et badeværelse: Så hvad enten I drømmer om at fremtrylle talrige, hyggelige opholdsrum eller måske et ekstra værelse, kan I få jeres ønsker opfyldt. Børnefamilien eller det pladskrævende par får yderligere glæde af en pæn og meget anvendelig kælder. Denne byder på et hav af anvendelsesmuligheder i de tre disponible rum samt badeværelse nummer to, hvor I har en praktisk vaskesøjle.
 
I får virkelig en beliggenhed, der kan det hele. I udkanten af Nyborgs centrum ligger I tilbagetrukket fra byens leben, samtidig med at I på gåben kan sætte kurs mod en bred vifte af butikker, indbydende caféer og velbevarede bygninger, der henleder tankerne på forgangne tider. Smukke omgivelser er der at finde i alle retninger: Ikke langt fra hoveddøren står slottet stolt i grønne, billedskønne rammer, ligesom I også kan begive jer ud på flotte naturruter og nyde gåture langs strandbredden. Sidst, men ikke mindst, vil hverdagen forløbe ganske gnidningsfrit, da I har cirka 100 meter til skole, kort vej til institutioner og indkøb samt syv minutters gang til Nyborg St., hvor toget forbinder jer med Odense på rundt regnet et kvarter.
Bredahlsgade 4, 5800 Nyborg
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
281
Værelser:
9
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1901
Ejerudgift pr. md.
2.514 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus