fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Drømmebolig

Del bolig

Velkommen til en bolig, man ikke ser mange af. En naturperle, et sted med sjæl og historie, som skal ses og mærkes. Her kan I nemlig overtage en smuk og landlig ejendom, der ligger ugeneret på en 4,8 hektar stor grund med flere velholdte udebygninger, heriblandt et historisk møllehus. Et hjem for køberen med behov for meget plads, om I er en børnefamilie, par eller kunstnere.
 
Hovedhuset er opført i 1880 og kommer med et pænt og velholdt tegltag samt vinduer, der er blevet skiftet til træ/alu med lavenergi glas i 2016. Derudover byder ejendommen på 460 kvadratmeterudebygninger, opført i 1994, som i dag fungerer som stor garage, værksted, udstillingsrum og tidligere hestestald. Kun fantasien sætter grænser for, hvad bygningerne kan anvendes til.
 
En særlig bonus er det charmerende og autentiske møllehus, et levn fra tiden, hvor Brå Mølle fra 1400-tallet til 1959 fungerede som vandmølle. I dag bliver det 85 kvadratmeter store møllehus brugt somgildesal med tilhørende værksted og fyrrum i kælderen. Den gamle møllesø ligger skønt sammen med det slangede åløb, skov og eng, og naturen her er smuk på alle årstider; freden og dyrelivet ligeledes. I den store, dejlige have er der æble- og kirsebærtræer og nøddehegn, og der kan altid findes læ på en af de mange hyggelige steder.
 
Selve hovedbygningen strækker sig over 290 kvadratmeter fordelt over to etager, og stuehuset er løbende moderniseret og fremstår i rigtig god stand med renoveringer, der respekterer den oprindelige arkitektur. I stueplan ligger en hall, tre stuer, et køkken-alrum med et KVIK-køkken fra 2016, bryggers, badeværelse med badekar samt et kontor. Trægulve løber gennem stuer, køkken, kontor samt entré ogbinder rummene smukt sammen, mens der er i bryggers og badeværelse er klinker med varme. På førstesalen forbinder en repos fire gode værelser og et badeværelse med separat brus.
 
I Hornsyld, som ligger ca. 2 km væk, finder I alt til hverdagen. Her er skole, børnehave, SPAR, apotek, lægehuse, tandlæge, slagter, frisør og en del virksomheder samt svømmehal og bibliotek. Pendleren har gode forhold, da der er ca. 11 minutter til motorvejen, et kvarters kørsel til Horsens og 25 minutter til Vejle.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Brå Møllevej 7, Brå, 8783 Hornsyld
Pris:
6.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
FarmHouseAgriculture
Boligareal:
290
Grund:
48146
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1880/1980
Ejerudgift pr. md.
2.510 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus