fbpx
Plantegning Zoom

SKØN 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED GENIAL PLACERING I VEJLEBY-RISSKOV

Del bolig

Denne fremragende lejlighed er perfekt til par eller enlige, som ønsker sig en nyere, indflytningsklar bolig, med to altaner og fremragende fællesfaciliteter, alt sammen placeret både centralt, med nem adgang til offentlig transport, og ligeledes i en særdeles privat beliggenhed.

Lejlighedens beliggenhed er i sandhed fantastisk, med en placering i et attraktivt boligområde får I her mulighed for at nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Samtidigt har man ikke langt til noget, med både stationen og indkøb placeret kun 400 meter fra hoveddøren, Letbanen er kun 5 minutters gang fra lejligheden og turen til banegården tager 7 minutter. Derudover har ligger lejligheden ikke langt fra til Djurslandmotorvejen.

Ejendommen er opført i 2017, og fremstår derfor både ny og velholdt, med en pæn facade indrammet af de fine grønne områder. Ejendommen byder desuden på en fremragende parkeringsplads, med mulighed for at parkerer både bilen og cyklen.

Indvendigt finder I den pragtfulde lejlighed, hvor alle detaljerne er gennemtænkt og gennemført. Den indbydende entré byder velkommen, og slår tonen godt an for resten af hjemmet, da den er smart indrettet med mulighed for opbevaring af overtøj. Derfra har man adgang til det formidable køkkenalrum, indrettet med en moderne og harmonisk planløsning. Den dejlige vinkelstue har god plads til både spisebords- og sofaarrangment, samt adgang til en strålende østvendtaltan. Med den anden vestvendtealtan i forbindelse med et værelse, har I her mulighed for at nyde solen uanset tidspunktet på dagen. Køkkenet er et kvalitetskøkken, med moderne hvide elementer, og mulighed for siddepladser ved den fine køkkenø. Herfra er der adgang til de to flotte værelse, med et pragtfuldt lysindfald gennem de gulvlange vinduer. Derfra ligger det pæne badeværelse med mørke klinker, og det inkluderer separat brus.


Borresøvej 29, 1. tv., 8240 Risskov
Pris:
3.449.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
95
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
2.689 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter