fbpx
Plantegning Zoom

FLOT MURSTENSVILLA TIL HELE FAMILIEN

Del bolig

Her på Borgmestervænget 2 i Frederikssund foldes tilværelsen ud i hyggelige rammer af 156 m² med et flot lysindfald og god plads til den store familie i en skøn kombination mellem en klassisk og moderniseret indretningsstilsamt beliggenhed på vænge uden gennemkørende trafik. Huset er opført i kvalitetsmaterialer med bl.a. vinduer og yderdøre i mahogny. 

En veldisponeret planløsning fordeler pladsen, så boligen passer perfekt til en stor familie. Villaen fordeler sig over ét plan med en entré, et køkken, fire rummelige værelser, en stue, badeværelse, gæstetoilet og bryggers. I træder ind i en fin entré, der fører jer videre til den store stue, hvor der virkelig er plads til at samle hele familien. Her vil I med det samme opleve et skønt lysindfald, da stuen har store, flotte vinduer, der sørger for dette. Det indbydende køkken er indrettet med lyse skabe og overflader samt spotlys i det hvide loft. Det rummelige badeværelse er indrettet med hvide gulve og vægge, og som prikket over i’et finder I også et badekar her.

I bliver præsenteret for en charmerende villa opført i 1971 og udført i hvide mursten. Fra stuen har I adgang til to skønne terrasser, hvor der i forlængelse hertil er en stor, grøn have, som omringer halvdelen af villaen. Her får I masser af privatliv, når I nyder den skønne danske sommer I jeres egen have. Med i købet hører desuden et skur og en garage, hvor der er plads til to køretøjer.

Under en time fra København ligger jeres nye hjem trygt i et villakvarter tæt på grønne marker. Her er der under 2 kilometer til de mange supermarkeder, og I finder lækre restauranter, caféer og butikker i gåafstand. Som et plus for børnefamilien er her skoler, børnehaver og daginstitutioner under én kilometer væk. Samtidig er der rig mulighed for at pendle, da der er knap 500 meter til den nærmeste store vej, og både busstoppesteder og S-togstation ligger tæt på.

Velkommen til Frederikssund! Vi byder jer gerne indenfor til en fremvisning af denne hyggelige villa.


Borgmestervænget 2, 3600 Frederikssund
Pris:
4.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
837
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
3.873 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter