fbpx
Borgergade 48, 9740 Jerslev J
1.075.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
137
Grund
655
Værelser/rum
6
energimærke
E
bygget/ombygget
1952
Borgergade 48, 9740 Jerslev J
DEL:
CHARMERENDE MURERMESTERVILLA – MED KÆLDER I BOLIGSTANDARD, GODT VÆRKSTED OG DEJLIG HAVE

Hæld dejlig varm kaffe i koppen, og sæt jer godt til rette foran skærmen. Nu er det nemlig blevet tid til at lære jeres – måske – kommende hjem lidt bedre at kende. Turen går et smut til den lille hyggelige by Jerslev i Vendsyssel, beliggende 10 kilometer øst for Brønderslev og seks kilometer øst for Hirtshalsmotorvejen. Et dejligt sted, der har alt, hvad I skal bruge i jeres nye hverdag:

På Borgergade 48 står den. Den smukke murermestervilla fra 1952, der slår dørene op til 216 etagemeter med mange flotte detaljer og masser af plads til hele børnefamilien, ikke mindst. Desuden står hele herligheden omkranset af en god, lukket have, som er utrolig let at vedligeholde, så den ikke kræver al jeres sparsomme fritid – men stadigvæk med mange gode muligheder!

Den rolige, private have byder blandt andet på en stor og lækker træterrasse, hvor I kan slænge jer i havemøblerne og samles om grillen til aftensmad. Fra terrassen er der adgang til den lille hyggelige baghave, som er utrolig fin med sin lille bålplads, som indbyder til hyggelige aftener med ristede skumfiduser, og et flot drivhus, hvor I kan dyrke økologiske grøntsager til sommerens salater. Foran har I også adgang til en skøn, sydvendt forhave med plads til boldspil eller til ungernes trampolin.

Ved ankomst til ejendommen mødes I af en stor flisebelagt indkørsel, og herfra får I adgang til den forhenværende garage, der i dag står indrettet som et fedt værksted til handymanden og er sammenbygget med den dobbelte carport. Her er altså god plads til husstandens køretøjer!

Selve villaen byder sig til i tre velindrettede etager, hvoraf den disponible kælder på 79 kvadratmeter fremtræder i flot boligstandard og både indeholder vaskekælder og mange gode rum, som kan tages i brug til mange formål. Stueetagen viser jer ind til et overdækket indgangsparti til en rummelig entré med god plads til hele familiens jakker og fodtøj.

Dernæst åbner det store, fantastiske og super lækre køkken-alrum sig med tidløse materialevalg og en rigtig god stemning, der indbyder til fælles samvær. Når I står i køkkenet og laver mad ved kogeøen, kan I beundre udsigten over markerne, ligesom I har overblik over spisebordet og helt ud til den overdækkede træterrasse gennem dobbeltdørene. En hyggelig stue og et pænt bad med badekar runder etagen af, inden I til slut kan få lov at gå på opdagelse ovenpå – her venter tre gode soverum med synlige loftsbjælker samt endnu et badeværelse.

Alt dette venter på jer i hyggelige Jerslev, kun få minutters gang fra skolen og byens gode infrastruktur. Her bliver I samtidig en del af et stærkt fællesskab, der kan bryste sig af en aktiv borgerforening og det årlige Jerslev Marked!

Er kaffekoppen ved at være tom? Så er det vist på tide at give os et kald og dernæst sætte kurs mod villaen på Borgergade 48 i Jerslev – den fortjener nemlig at blive opdaget med egne øjne!


Sagsnr. 192SANNE-001480
Kontantpris 1.075.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.597 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
4.571 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
3.770 kr.
Badeværelser 2
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!