fbpx

LYS, INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED IDEEL PLACERING PÅ ØSTERBRO

Del bolig

På en kompromisløs placering nær strand og vand, grøn natur og by ligger en lys lejlighed. Her kan I glæde jer over fine, herskabelige detaljer og velholdte elementer. Helt klart et kig værd!

I bosætter jer i en fin rødstensejendom fra 1904, og på adressen kan I glæde jer over et grøntbeplantet gårdmiljø, som byder op til hygge og socialt samvær. Omkring ejendommen er der desuden gode parkeringsmuligheder for biler og cykler.

Indendørs venter 90 veludnyttede kvadratmeter samt en lys og åben planløsning. Lejligheden præsenterer sig med en indbydende entré, der efterlader god plads til jakker og fodtøj. Lejlighedens centrum forener alrum og stue i ét, og her prydes tilværelsen af et fortrinligt lysindfald og et flot stukarbejde. I det rummelige køkken kan I nyde et tidløst design, velholdte elementer og alle hårde hvidevarer inklusiv vaskemaskine. Her inviterer køkkenøen desuden til gode samtaler over de gastronomiske udfoldelser. De resterende kvadratmeter udfolder sig på et stort, lyst soveværelse, et kontor og et badeværelse med separat bruseniche.

Med en ideel placering på Østerbro er I på adressen beliggende i smørhullet mellem vand og strand, grøn natur og by. 240 meter fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene klares, og ønsker I et større udvalg, skal I ikke gå langt, før I når Østerbrogades mange fristende tilbud. Hopper I på cyklen, kan I nå stranden og vandet på bare otte minutter, mens Fælledparkens grønne arealer i den modsatte retning inviterer til en masse gode gå- og løbeture. Fortsætter I på cyklen, kan I nå Indre By på bare 12 minutter, mens metroen 350 meter fra adressen står klar til at give jer en hurtig forbindelse videre. Hvad mere kan man ønske sig af en beliggenhed?
Bogensegade 11, 5. th., 2100 København Ø
Pris:
5.225.000 kr.
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
90
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1904
Ejerudgift pr. md.
3.420 kr.

Camilla Weinreich

Salgs- og Vurderingsspecialist camilla@brikk.dk +45 60122342

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter