fbpx
Bøsserup Mark 29, 4500 Nykøbing Sj
998.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
192
Grund
2869
Værelser/rum
5
energimærke
E
bygget/ombygget
1860
Bøsserup Mark 29, 4500 Nykøbing Sj
DEL:

Ejendom med gode muligheder

Her kan man skabe en drømmebolig, eller hvis man har lyst til at drive en gårdbutik eller hvad man har af projektideer, så er rammerne her. Der skal laves en del og man skal have hænderne skruet rigtig på til at udføre en del af arbejde, men stedet kan blive aldeles fortræffelig. Huset indeholder entre med indgang til køkken og stue, stor badeværelse, opgang til 1. sal samt udgang til bryggers. Fra bryggerset er der udgang til en gammel stald, med vandudsigt. Ydermere er der en stald mere med 1. sal hvor man kan gå ind fra gårdspladsen. Og endelig er der en garage som står separat. Det er en ejendom som der skal investeres noget i, men der er mange muligheder. Kør forbi og se ejendommen eller kontakt Brikk.

Velkommen til det skønne Odsherred, hvor der er tid til livet.
Sagsnr. 192SK-001182
Kontantpris 998.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.124 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
3.827 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
3.287 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!