fbpx
Plantegning Zoom

SKOVNÆR VILLA MED ET FLOT INDRE OG BØRNEVENLIG BELIGGENHED

Del bolig

Bjørnebakken 28 udgør et super bud på parrets eller den lille børnefamilies nye hjem. Her får I nemlig 109 etagemeter fordelt som 90 lyse og flot indrettede kvadratmeter, som er lige til at flytte ind i samt en 19 kvadratmeters udestue. Dertil sørger beliggenheden for en tilværelse i trygge rammer tæt på alt til hverdagens behov, ligesom den skønne have kan lægge scenen til talrige gode stunder.

Villaen fra 1956 må siges at gøre et godt førstehåndsindtryk, da kombinationen af den gule murstensfacade, de hvidmalede vinduespartier og den lille sti, som leder op til hoveddøren, tilsammen giver fornemmelsen af en skøn, hjemlig atmosfære. Ejendommen gemmer på et uimodståeligt havemiljø med smuk, grøn beplantning til alle sider og fire hyggelige terrasser perfekte til, at I kan indtage lækker mad i det udendørs, mens børnene tumler på plænen. Derudover finder I ekstra opbevaringsplads i de to skure, som I også kommer til at råde over.

Bevæger I jer indenfor, vil I blive modtaget af en lys indretning, som breder sig fra ende til anden og skaber en flot rød tråd igennem hele boligen. Hele to stuer står klar til, at I kan etablere jer med blødt møblement og et spiseområde, hvormed I har alle forudsætninger for at skabe nogle indbydende opholdsrum med plads til hele familien. Den ene stue giver jer også adgang til et disponibelt rum samt et bryggers med vaskesøjle, og så står det i åben forbindelse med køkkenet, der fremstår pænt og tidløst i hvide elementer. Flere af rummene er ydermere udformet med loft til kip, hvilket resulterer i en dejlig, luftig fornemmelse, og heraf prydes en af stuerne med skråvinduer, som sikrer et godt, naturligt lysindfald. Badeværelset blender med sin nydelige fremtoning harmonisk ind i indretningen, og så venter der to værelser med mange fine anvendelsesmuligheder.

Flytter I ind på Bjørnebakken 28, får I en yderst fordelagtig placering i det attraktive Nordsjælland, hvor Hillerød bestemt tager sig ud som en af de mest centrale byer. Her har I alt, hvad I skal bruge i hverdagen med mange forskellige skoler, dagtilbud og indkøbsmuligheder. Derudover får I en placering i et roligt kvarter, der giver både jer og jeres børn mulighed for at færdes trygt i området, og med en frisk tur på cykel eller en kort køretur i bil kan I hurtigt nå Hillerøds bymidte, hvor Frederiksborg Slot spreder stemning blandt de velassorterede gader, som rummer detailhandel, restauranter, S-togstation og mere til.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Bjørnebakken 28, 3400 Hillerød
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
90
Grund:
893
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
3.270 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter