fbpx
Plantegning Zoom

FLOT VILLA TÆT PÅ STRAND OG HYGGELIGT BYLIV

Del bolig

På Bjerresletten 7 er I nu så heldige at kunne overtage en villa, som breder sig over 182 kvadratmeters flot, lys indretning, hele to stuer og badeværelser og forsyner jer med en beliggenhed tæt på Gilleleje og sandstrande. 


Fritlagte bjælker bevæger sig som en rød tråd gennem husets indretning og vidner om dets sjæl og historie, der strækker sig helt tilbage til opførselsåret 1876. Hjemmet er dog ombygget i 1981 og løbende vedligeholdt, hvilket tydeligt fremgår af dets pæne stand og præsentable rammer. Den lækre, lyse indretning fordeler sig på hele to badeværelser, hvoraf det ene er fordelagtigt placeret i en soveafdeling med to gode værelser. Derudover mødes I af en rummelig stue med brændeovn og masser af plads til at skabe det dejligste fællesområde. Herfra kan I ydermere tilgå endnu en stue, der prydes af et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier, som trækker haven ind i stuen. Fra den store stue kan I desuden åbne op til det fantastiske køkkenalrum, der fremstår flot og funktionelt og gør den daglige madlavning til en sand fornøjelse. Slutteligt indeholder boligen også en entré, et gangareal med indbygget garderobeskab samt et praktisk bryggers. Huset er i superflot stand.

Den nydelige villa møder jer med en gul facade og hvide vinduespartier, som samler sig i et charmerende udtryk, der vil kunne gøre de fleste bløde i knæene. Ejendommen råder over et herligt udendørsområde i form af en sydvendt terrasse perfekt til de mange grillaftener samt en stor have, der egner sig ideelt til både leg på plænen og alskens haveprojekter. Stor ladebygning med mulighed for mange anvendelser (stald, garage, værksted, opmagasinering m.v.)

Beliggenheden er bestemt ikke mindre værd at fremhæve. I kommer nemlig til at kunne nyde jeres tilværelse i Smidstrup Strand, der, som navner afslører, placerer jer blot to kilometer fra salt havvand og varmt sand. Derudover kan I efter mindre end 10 minutter i bil befinde jer ved det stemningsfulde havnemiljø, specialforretninger samt restauranter og caféliv i skønne Gilleleje, der også byder på et godt udvalg af indkøbsmuligheder, børnehaver og skoler. Den nærmeste skole ligger også kun 400 meter fra jeres hoveddør, ligesom I kan ordne indkøb i tæt afstand.


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Bjerresletten 7, 3250 Gilleleje
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
182
Grund:
3342
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1876
Ejerudgift pr. md.
4.604 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter