fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RUMMELIG VILLA MED DEJLIG HAVE I BØRNEVENLIGT KVARTER

Del bolig

På Bjergbygade 93 venter en stor og gedigen villa, der blev opført i 1912 og tilbyder et samlet råderum over 122 m2 samt en kælder på 9 kvadratmeter, mens selve grunden breder sig over 874 kvadratmeter med en skøn have. Boligen er sammenbygget med 27 kvm udhus, som får hjemmet til at virke større end først antaget, så kom med og oplev ejendommen på egen hånd.


Villaens to etager er en skøn oplevelse af spændende detaljer, og I kan starte boligeventyret i stueplan, hvor I åbner op for entréen. I forbindelse heraf ligger et gæstetoilet, og for enden af entréen nås det rummelige og funktionelle køkken med spisebordsplads og integreret hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet ligger spisestuen, hvor I kan vende store og små højdepunkter over spisebordet, mens der herfra er udgang til terrassen. Den charmerende stue med karnap bliver helt naturligt familiens samlingspunkt, da atmosfære og lysindfald går op i en højere enhed.

Stueplan er næsten delt op i to og forbindes af et gangareal med et badeværelse, der viser sig med separat brus og toilet. Derudover venter diverse disponible rum, der har mange anvendelsesmuligheder. Disse rum er ud over de 122 m2 boligareal. Førstesalen tager jer med op til en rummelig repos, hvorfra I kan tilgå tre store værelser samt to disponible rum, der med fordel kan indrettes som walk-in, kontor eller legeværelse.

Udvendigt kan I se frem til to store terrasser, der vender mod syd, hvorfor sommeren bør tilbringes udendørs. Desuden får I glæde af en rummelig indkørsel med plads til flere biler, og på grunden er der allerede etableret flere hygge- og solkroge. Der er også rig plads til leg på plænen, hvilket store som små vil sætte pris på.

Energiøkonomien er et kapitel for sig selv, fordi huset har solceller og batterier, som gør strømforbruget i huset meget lavt. Udover et lavt el-forbrug er der overskud de fleste måneder, med indtægter på op til 1.000 kr. pr. måned. Der planlægges fjernvarme i området.

Beliggenheden er rigtig attraktiv, og har indkørsel fra rolig, trafiksikker vej - og så bosætter I jer rigtig centralt i Slagelse med kort afstand til diverse indkøbsmuligheder. Hverdagen bliver ekstra bekvem for børnefamilien, da der er skole og daginstitution inden for kort rækkevidde, ligesom Bilka og Slagelse Svømmehal ligger i samme afstand.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Bjergbygade 93, 4200 Slagelse
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
122
Grund:
874
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1912
Ejerudgift pr. md.
2.266 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter