fbpx
Plantegning Zoom

LÆKKERT ETPLANSHUS MED TO TERRASSER

Del bolig

Lyder et flot etplanshus med minimale vedligeholdelseskrav, tid til fritidsliv og alle fornødenheder indenfor rækkevidde som noget for dig og familien? På Bispevænget 60 går velholdte rammer og funktionalitet op i en højere enhed. Dette fine og velholdte etplanshus fra 1971 er som skræddersyet til børnefamilien, der ønsker sig et hjem tæt på både byliv og natur. 

I denne bolig på 155 velindrettede kvadratmeter byder planløsningen på et særdeles rummeligt alrum med køkken og stue i åben forbindelse. Boligens samtalekøkken med spiseafdeling præsenterer sig med mørke fliser, hvide elementer, integrerede hårde hvidevarer og lyskilder i loftet. Den stilrene indretning går igen på det nydelige flisebadeværelse med bruseniche, udluftningsvindue og skabe til opbevaring foruden boligens gæstetoilet, som ligeledes fremtræder med lyse vægge og lofter, mørke fliser og lyskilder i loftet. 

Hertil kommer en rummelig fordelingsentré, bryggers med vaskesøjle samt tre møblerbare værelser. Boligens store og dejlige opholdsrum indbyder til hyggelige stunder og samling om middagsbordet; her er der rig mulighed for at indrette et alrum, der passer til lige præcis jeres behov. Fra stuen er der udgang til husets to terrasser, mens vinduespartier fra gulv til loft er et gennemgående element, som sikrer et flot lysindfald. 

Med en stor og sydvendt træterrasse har I udsigt til mange solrige timer på matriklen, mens der på husets overdækkede og vestvendte træterrasse venter jer flotte solnedgange, også når regnen trommer på taget. Den fint beplantede have byder på et udhus, mens der på grunden også forefindes en stor garage. Haven kræver ingen særlig vedligeholdelse, mens har boligen har gennemgået en omfattende totalrenovering, hvilket har givet fuldkommen nye rammer på de 155 kvm. Sælger har totalrenoveret det oprindelige hus som nu fremstår huset med nyere tag, vinduer og lofter og der er indlagt gulvvarme i hele huset. Nyere køkken, badeværelse og bryggers. Ydermere er der lavet nyt el (plus internetstik på alle værelser samt stue), vvs, kloak og boligen er blevet efterisoleret på loftet. 

Her befinder I jer på en adresse med gåafstand til nærmeste indkøbsmuligheder busforbindelser og dagtilbud, mens I har tre minutters kørsel til den nærmeste skole samt Hjørrings hyggelige og historiske bymidte, hvor spiseoplevelser, caféliv, museumsbesøg og shoppingture venter. I centrum findes Vendsyssel Kultur- og Historiske Museum, Folkeparken, den fine Svanelund såvel som Metropol Shoppingcenter, mens her er udsigt til dejlige weekendture og ferieoplevelser langs Kysten, eksempelvis i Blokhuse, Løkken eller Skagen. 

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Bispevænget 60, 9800 Hjørring
Pris:
2.165.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
918
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
2.035 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter