fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN VILLA MED HYGGELIG HAVE OG GOD BELIGGENHED

Del bolig

Huset er beliggende på en dejlig villavej. Birkhøjvej er beplantet med store birketræer, der understreger husets unikke arkitektur og smukke gulkalkede udtryk. Under det røde tegltag, rummer villaen tre etager; stueetage, førstesal og kælder, med et samlet areal på 213 kvadratmeter. Villaen er velplaceret på grunden, med masser af sollys og sydvestvendte terrasser.
Haven er hyggelig, anlagt med frugttræer, bålplads, højbede og græsplæne.
 
Indenfor i villaen, er en lys entre med garderobe og åben trappe til underetage/kælder. Derudover er der adgang til soveværelset, som har en god størrelse og rummer et indbygget klædeskab med skydelåger fra gulv til loft.
Ligeledes er der fra entréen adgang til et rummeligt badeværelse i enkelt stil med væghængt toilet, muret bruseniche og indbygget skab til håndklæder.
 
Via en indbygget skydedør står I inde i køkken-alrummet. Her vil I opleve et dejligt åbent rum, - lyst med mange vinduer og plads til gæster omkring det store spisebord. Køkkenet er klassisk, velholdt, - rent i linjerne med massive skuffer og en kogesektion nedfældet i lys terrazzo. En bred åbning fører direkte fra alrummet ind i stuen. Her er det oplagt at indrette sig med bløde møbler til samvær, leg og hygge foran brændeovnen. Desuden er der fra stuen direkte adgang til terrasserne og haven via den dobbelte havedør.
Forbindelsen til den nyetablerede førstesal går fra køkken-alrummet, hvor trappen fører jer op i et lyst og luftigt rum; her er åbent til kip med synlige hanebånd, og med moderne loungestemning. Det store kvistvindue åbner udsigten over hele kvarteret, - og indhyller overetagen i morgensol.
En skydedør åbner til et hyggeligt soveværelse med ovenlysvinduer etableret både mod nord og vest. Her er plads til en dobbeltseng, og indbyggede skuffer giver opbevaringsmulighed.
 
Villaens førstesal åbner mulighed for at etablere en ekstra væg, så et mindre børneværelse kan indgå i husets planløsning. Det sydvendte ovenlysvindue vil give værelset masser af lys.
 
Kælderetagen er karakteriseret ved at være mere en underetage end egentlig kælder; - den er tør og lys med klinkegulv overalt.
Den rummer et lyst og dejligt værelse, der er et førsteklasses bud på et teenageværelse eller gæsteværelse.
Ligeledes findes der et velindrettet vaskerum med en indbygget skabsvæg i hele rummets længde, god udluftning og optimale tørremuligheder, samt et rummeligt værksted og et lille kontor, samt en lys fordelingsgang med indbygget skab og udgang til haven via en glasdør.
Birkhøjvej ligger i et grønt område, ganske tæt på naturen, med gåafstand til både Bagsværd/Lyngby sø, - og Frederiksdal, der byder på muligheder for både kano/kajak roning og badning i Furesøen.
Lyngby centrum er mindre end 10 min. væk på cykel, med sine hyggelige indkøbsmuligheder og S-tog fra Lyngby st. med forbindelse til København på et kvarter. Vuggestuer, børnehaver, samt flere privatskoler i nærområdet, og Engelsborgskolen som nærmeste folkeskole.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Birkhøjvej 6, 2800 Kongens Lyngby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
631
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1949/2022
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus