fbpx
Plantegning Zoom

HELT SÆRLIGT FRITIDSHUS I NORDSJÆLLAND

Del bolig

Her får I en oase til ferie og afslapning udover det sædvanlige. I får masser af plads, unikke rum, hyggelig og personlig stemning og masser af ind- og udgange, der forbinder inde- og udearealer på den mest fantastiske måde. Alt dette får I ovenikøbet sammen med et naturskønt og mulighedsrigt nærområde! 

Dette fantastiske fritidshus er en fryd for øjet, og det skiller sig ud fra mængden med gennemgående charme og fine detaljer. Planløsningen og rummene i boligen er noget helt særligt, hvilket I for eksempel bemærker i afdelingen bestående af to vidunderlige stuer og et køkken, der er placeret mellem disse. Stuerne giver anledning til at skabe de mest fantastiske rum lige efter behov grundet de mange anvendelsesmuligheder, og rummene er stort set lige store og byder begge på loft til kip, pejs og direkte udgang til terrasse og have. Køkkenet har også udgang til udearealerne og fremstår hyggeligt og indbydende, og så får I tilmed fornøjelsen af et moderne badeværelse, et toilet og en afdeling med badekar og sauna. I huset finder I desuden fire gode værelser, to depoter og to fordelende gange. 

Selve ejendommen med den gule facade med bindingsværk og med stråtag er opført i 1860, og udover de 140 kvadratmeter bolig, så medfølger der et atelier på 35 kvadratmeter i super flot stand med loft til kip og store vinduespartier. Herfra er der direkte forbindelse til den enormt dejlige have, der byder på masser af græsplæne, naturlig beplantning, tre terrasser og basketbane. 

Ikke nok med at selve huset er charmerende og hyggeligt og har en hel del sjæl, så er dette altså også tilfældet med det nærområde, som boligen er beliggende i. Her kommer I til at bo kun ti minutter fra den inderste del af Frederiksværk, der er en hyggelig og mulighedsrig kanalby. Frederiksværk byder på et lokalt handelsliv, shoppingmuligheder, kulturelle oplevelser, børnevenlige tiltag som gode legepladser og diverse spisesteder og afslapning ved Nordtorvet og Valsetorvet. Skovområder, vandrestier og dagligvarebutikker har I også tæt op, og fra adressen er I desuden i gå- og cykelafstand fra Danmarks største sø, nemlig Arresø. Sidst, men ikke mindst, så er der ikke længere end ti minutters kørsel til den nordsjællandske kyststrækning. 

Hvis denne iøjnefaldende ejendom har fanget jeres interesse, så tøv ikke at med kontakte os. Vi glæder os til at se jer!

Birkealle 12, 3300 Frederiksværk
Pris:
6.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
140
Grund:
3276
Værelser:
8
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1860
Ejerudgift pr. md.
2.934 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter