fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Overtag nøglerne til dette fine hus i et veletableret kvarter i hurtigtvoksende Skibby. En ny bro tilgodeser pendleren, og I kan på Bellisvej 17 se frem til et familievenligt hjem med en planløsning, der sidder lige i skabet.

Del bolig

Overtag nøglerne til dette fine hus i et veletableret kvarter i hurtigtvoksende Skibby. En ny bro tilgodeser pendleren, og I kan på Bellisvej 17 se frem til et familievenligt hjem med en planløsning, der sidder lige i skabet.

Boligen åbner sig med 130 indretningsvenlige kvm. På stueplan får I fra entréen adgang til en stor, vinklet stue i direkte forbindelse med et køkken, og med en udestue i forbindelse med de allerede luftige opholdsarealer er der god plads til selskab. Videre finder I et bryggers og et badeværelse, inden turen går ovenpå. Førstesalen gør sig nemlig til med tre indretningsvenlige værelser. Det er lige til at blive glad af, hvor godt planløsningen er sammentænkt med husets lysindfald, der sørger for oplyste kvadratmeter hele vejen rundt. Især udestuen brillerer med store vinduespartier både mod syd og mod vest, og bedre bliver det, at I får direkte udgang til hjemmets solrige terrassearealer herfra. Hele herligheden fremstår velholdt, men har I lyst til at spæde til med jeres eget præg, så er det måske lige sagen med et nyt køkken eller med en makeover på badeværelset, med mindre I ser charmen i at beholde en del af husets DNA; for stilen genfinder sig for tiden med klassisk vintage-charme.

Ude fra vejen fremstår villaen indbydende med sine gule mursten og enkle udtryk med en vedligeholdelsesvenlig forhave og en lang indkørsel med carport for enden. I haven kan I færdes ugeneret med et tykt lag frodig bevoksning for enden. Græsarealerne lever op til de fremtidige professionelle fodboldspilleres forventninger, terrassearealerne den solhungrende livsnyder, og et drivhus giver desuden anledning til at plukke friske chilier og tomater til de gastronomiske udfoldelser.

Nålehovedet sættes på en blind vej, og I kan ramme Skibby Bymidte på fem minutter på gåben. Her finder I alt fra supermarkeder til apotek, en håndfuld butikker og take-away-muligheder, og videre kan børnene cykle ad gode cykelruter i skole på samme overskuelige tid. I befinder jer på en naturskøn plet med god mulighed for at trække den friske luft helt ned i lungerne, fx på en tur ud til Møllekrogen og videre Skrivernæbbet. Det er ikke svært at forstå, at Skibby vokser, for I er ikke de eneste, der ser fidusen i at flytte ud i naturen, når I samtidig får let adgang til større byer. I kan ramme Roskilde på under en halv time, og København kan I nå på 50 minutter uden et eneste lyskryds, før I rammer storbyen.


Bellisvej 17, 4050 Skibby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
837
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus