fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Charmerende ferieoase ved den børnevenlige Bønnerup Strand
Når I først har tilbragt en enkel ferie i den naturskønne kulisse ved Bønnerup Strand, vil I have lyst til at komme tilbage år efter år

Del bolig

Charmerende ferieoase ved den børnevenlige Bønnerup Strand.


I vil mærke roen sænke sig over jer, når I ankommer til Barsøvej 14, for I befinder jer få hundrede meter fra vandet, hvor I hurtigt til fods kan smutte ned til stranden. I bliver her mødt af et lyst fritidshus med højt til loftet og indrammet af en stor have, der giver rigelig plads til udeliv året rundt. Huset ligger nede ad en lille, lukket stikvej, og det placerer sig på en 1.200 kvadratmeter stor grund, hvor I kan indrette jer med alt fra bålplads til shelter eller små solkroge og jeres egen petanquebane - kun fantasien sætter grænser, og der er plads nok til aktiviteter for hele familien.


Apropos plads, så er der også mange gode kvadratmeter inden døre, for det fine A-hus, opført i 1980, råder over to etager med hele 100 kvadratmeter, og det betyder, at I uden problemer kan samle hele familien til fremtidige ferier og årlige traditioner. Stueplanet er blandt andet indrettet med et bryggers med vaskemaskine, og dertil kommer et badeværelse samt to værelser, der suppleres af endnu et værelse på førstesalen, så der bliver næppe mangel på sovepladser.


Når I mødes over hjemmebag eller samles omkring et spil kort, bliver det i henholdsvis køkkenet og den skønne stue, som ligger i delvis åben forbindelse til hinanden. I vil straks føle jer hjemme, for rummene byder på en rar atmosfære og ægte sommerhusstemning; i stuen vil brændeovnen sørge for hyggen, og I vil samtidig nyde synet af de blotlagte hanebånd, det store vinduesparti med dejligt lysindfald og loftet, der er ført til kip.


Når tiden ikke går med bøger foran brændeovnen eller grillhygge på den sydvendte terrasse, er der også rigeligt at opleve i nærområdet. Bønnerup Strand er et ægte ferieland, og I bor med få skridt til den børnevenlige og brede sandstrand, men I kan også gå til det aktive havnemiljø, som summer af liv og glade dage; her kan I finde noget at spise, invitere familien på en is eller handle lidt friskfanget fisk til aftenens sommermenu hjemme på terrassen.


Når I først har tilbragt en enkel ferie i den naturskønne kulisse ved Bønnerup Strand, vil I have lyst til at komme tilbage år efter år - og det er derfor heldigt, at I lige nu har mulighed for at overtage jeres helt eget fristed i det hyggelige sommerhusområde her på toppen af Djursland.


Der er mulighed for at ændre 1. salen med to værelser, således at der samlet bliver min. 8 sovepladser. Det vil give mulighed for et indtjeningspotentiale på kr. 80.000-90.000 pr. år. 


Barsøvej 14, 8585 Glesborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
100
Grund:
1200
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus