fbpx

DEJLIG ETPLANSVILLA I ANDEN RÆKKE TIL STRANDPARKEN

Del bolig

DEJLIG ETPLANSVILLA I ANDEN RÆKKE TIL STRANDPARKEN

I vinder i beliggenhedslotteriet, når I flytter ind på Bådsmandsvej 36, for her ligger jeres nye hjem i anden række til strandparkens naturskønne omgivelser, og I bliver altså naboer til vandet. Der er gåafstand til både grønne områder, hvide klitter, havnen og solrige dage på stranden, mens I samtidig har kort vej til alle de daglige gøremål i Brøndby Strand. I kan gå eller cykle til såvel indkøb som daginstitution, og der er heller ikke langt til hverken skole eller S-tog. Det er drømmeadressen for alle jer, der leder efter hus og have i familievenlige omgivelser, og som prikken over i’et bor I lige ved vandet og med pendlervenlig afstand til jobbet i København.

Den eftertragtede adresse tilsættes en dejlig etplansvilla med byggeåret, 1980. Huset ligger på en lille, lukket stikvej, og her drejer I allerførst ind i indkørslen, hvor carporten står klar til bilen. I overtager en klassisk gulstensvilla, der holdes med selskab af en herlig have med træer, buske, græsplæne og en sydvendt terrasse. I får en solrig fliseterrasse, der ligger side om side med en overdækket træterrasse, som sørger for læ, når duggen falder. Der er altså perfekte betingelser for at nyde de lyse sommeraftener.

Indendøre venter en velholdt bolig med en god planløsning, der på bedste vis fordeler de 139 kvadratmeter. I får eksempelvis en separat afdeling i husets ene ende, hvor I finder både et gæstetoilet, et badeværelse og hele fire værelser; der er etableret en åbning mellem de to af værelserne, som nemt kan lukkes af, hvis der er behov for det. Husets modsatte ende er derimod dedikeret til et bryggers og ikke mindst hjemmets naturlige opholdsrum, som tæller køkkenet og den skønne vinkelstue. Der er delvist åben forbindelse mellem de to opholdsrum, så I kan følge med i snakken omkring spisebordet, mens I forbereder aftensmaden i køkkenet; imens vil brændeovnen bidrage til den varme atmosfære fra sin plads midt i stuen.

Lyder det som jeres næste boligkapitel? Book en fremvisning allerede i dag!


Bådsmandsvej 36, 2660 Brøndby Strand
Pris:
4.825.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
139
Grund:
600
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
3.802 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 26189695

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter